ZVEZDA GRANDA PRETUČENA NA PARKINGU! Ruka joj je u zavoju! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

šok!

ZVEZDA GRANDA PRETUČENA NA PARKINGU! Ruka joj je u zavoju! (FOTO)

Doživela je jezivo nasilje na javnom mestu.

Objavljeno:

Bivša učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" dobila je batine, i to na parkingu, ondnosno na javnom mestu.

Nakon što je pretrpela nasilje, pevačici je ukazana medicinska pomoć i njoj je ruka sada u zavojima.

Zvezde Granda
foto: Youtube printscreen

– Večeras mi se dogodila jako strašna stvar oko 19:30, strašna za svaki nežniji pol prvenstveno, a onda za ženu koja se bavi javnim životom, muzikom najpoštenije. U neverici sam, ali sam dobro i stabilno psihički toliko da pokusaj zastrašivanja, prebijanja i eventualnog ubistva mogu podvesti pod kukavičluk i loš sistem funkcionisanja današnjice i sve puno dalje od srca i Boga. Jesmo li mi u Teksasu ili u Vrnjačkoj Banji, Srbiji?! Osećam se isključivo razočarano i nezaštićeno. A evo i zašto...

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube

Naime, večeras nakon što sam se parkirala ispred lokala u kom je trebalo da imam nastup, izašla sam iz auta, dva krupnija muškarca bez bilo kakve verbalne konverzacije su me napala , maskirana,jedan od njih nespretno prskao je suzavac, drugi oborio i obojica tukli pendrekom bez bilo kojih meni znanih motiva. Dakle, ko god da je i šta god se ovime trebalo postići treba ga biti veliko sramota, po bilo kojim osnovama i istim motivima.

Uzdam se u sistem i ispravnost nadležnih organa Vrnjačke Banje i šire, svih kamera. Ovakve nemile stvari se dešavaju ŽENI, nečijoj ćerki,sestri... pa tek onda pevačici! Danas meni sutra ko zna kojoj! I da, još jednom želim reći,, MAJMUNIiii JEDNIii sram vas bilo i kako možete istim tim momcima, sada vec možda i nalogodavcima kao što sam im izgovarala sa česticama spreja u ustima dok sam bespomoćno ležala na podu i gledala kako nošalantno blago trčećim korakom preskaču korito Vrnjačke reke i odlaze. Dokle će bolest poremećenih remetiti bilo čiji mir i dokle će para vrteti gde burgija neće?! - zapitala se Marina Radosavljević uz objavljenu fotografiju.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.