ZA VEČE SAM UZIMALA DO 10 HILJADA KRVAVIH: Potresna ispovest devojke (16) koju je zlostavljala porodica iz Mirijeva
Ispovest, Foto: Printscreen Youtube

STRAŠNO

ZA VEČE SAM UZIMALA DO 10 HILJADA KRVAVIH: Potresna ispovest devojke (16) koju je zlostavljala porodica iz Mirijeva

Maloletna devojka treba danas da svedoči u Višim sudom u Beogradu i ispriča šta se dešavalo u kući bračnog para

Objavljeno:

„Klasičan seks je bio 2.500 dinara, oralni 1.500 dinara. Ukoliko nam je prilazio bolji auto, cene su skakale, pa je oralni seks bio 2.500, a običan 3.000 dinara. Za veče sam mogla da uzmem od 5.000 do 7.000 dinara, ponekad 10.000. Kada nisam donosila dovoljno novca, izbijala je svađa“

„Marina je počela da se smeje kada je čula da nemam roditelje i da sam odrasla u domu! Videla sam da joj je drago što nemam nikoga da me zaštiti“, maloletna prostitutka.

Hraniteljska porodica Nikolić iz Mirijeva koja je preko noći otvorila javnu kuću i na prostitutkama zgrnula milione strepi od svedočenja D. B. (16), koju su ucenama i batinama svakodnevno terali da se prostituiše na ulici i da im dnevno donosi minimum 150 evra!

Maloletna devojka treba danas da svedoči u Višim sudom u Beogradu i ispriča šta se dešavalo u kući bračnog para Zorana Nikolića (43) i Marine Radosavljević (38), koje optužnica tereti za trgovinu ljudima. Zoran je na svom Fejsbuku objavljivao snimke nedovršene kuće, govoreći da liči na vilu u Šilerovoj ulici koja je pripadala zemunskom klanu, hvaleći se zidinama sa video-nadzorom, skupocenim nameštajem i mermernim pločicama sa ugraviranim znakom „versače“!

D. B. je odrasla u domu za nezbrinutu decu, a pala je u ruke makroa kada je imala samo 15 godina.

- Radila sam jedno vreme kod pumpe „Slap“ na auto-putu, tamo gde su oni držali devojke. Dok sam razgovarala sa dve devojke, prišao je automobil „reno espejs“ u kojem su bili Marina i Zoran. Pitali su me za koga radim i koliko uzimam za veče. Marina mi je rekla da uđem u njihov auto, a ja sam je od straha poslušala. Pitala me je da li imam roditelje, a kad je čula da sam odrasla u domu, počela je da se smeje! Videla sam da joj je drago što nemam nikoga da me zaštiti. Znala sam da ću morati da padnem u njihove ruke jer nisam imala nikoga. Tada sam imala samo 15 godina. Odvela me je u svoju kuću i rekla mi da moram da radim za nju kao prostitutka - izjavila je devojka posle hapšenja makroa i ispričala da je Marina komandovala koliko mora da zaradi.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.