ANDRIJA JO UTEHU PRONAŠAO U MAJI MARINKOVIĆ: Raskinuo je sa devojkom, a onda BRZO OTIŠAO kod rijaliti ZVEZDE!
Foto: Printscreen

kamera sve snimila

ANDRIJA JO UTEHU PRONAŠAO U MAJI MARINKOVIĆ: Raskinuo je sa devojkom, a onda BRZO OTIŠAO kod rijaliti ZVEZDE!

Mene je ostavila devojka i ja sam danas odlučio da odem da se posavetujem sa najboljim ljubavnim terapeutom

Objavljeno:

Voditeljka Sanja Marinković u emisiji "Magazin In" ugostiti i bivšu zadrugarku Maju Marinković, koja i dalje izaziva veliku pažnju javnosti.

Zajedno sa njom u emisiji će se naći i popularni mladi Jutjuber i TikToker Andrija Jo. Andrija je ovom prilikom odlučio da snimi i TikTok, gde se Maja našla u ulozi njegovog ljubavnog terapeuta.

Mene je ostavila devojka i ja sam danas odlučio da odem da se posavetujem sa najboljim ljubavnim terapeutom u Srbiji - govori na početku Andrija klipa.

- Onda mi je ona rekla da raskinemo, ja sad ne znam šta da radim... - žalio se Andrija Maji, na šta mu je ona odgovorila svojom čuvenom rečenicom:

- Pa dobro, šta, lagano... - odgovorila je Marinkovićeva.

@andrijajo Maja Marinković moj izabrani ljubavni terapeut??? #andrijajo #amigosi ♬ original sound - Andrija Jovic

Poznati Jutjuber i pevač Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, pojavio se na promociji prvog albuma pevača Slobe Radanovića.

On je eksluzivno za naš portal progovorio iskreno o svojoj muzičkoj karijeri, da li bi se ponovo pojavio na Bioviziji, o Breskvičinoj i Vojaževoj novoj pesmi, nedavnoj operaciji i o odnosu sa jutjuberkom Leom Stanković.

-Super sam. Sloba me pozvao na njegovu promociju, pa sam došao da ga podržim, da čujem nove pesme ovako premijerno. - rekao je na početku Jović i otkrio da li možemo očekivati i od njega neku novu pesmu:

- Sad sam trenutno na pauzi što se tiče muzike, zato što sam želeo da se posvetim najviše Jutjubu, zato što sam od njega i krenuo i zapostavio ga kada je bila Biovizij, i onda sam sada rekao da ću se posvetiti Jutjubu i muzika će sačekati. Previše pevača sada izbacuje pesme, pa ćemo sačekati malo da se smiri ta bura. - rekao je Andrija za Espreso i priznao čija pesmu mu se više dopada Breskvičina ili Vojaževa:

- Više mi se sviđa Breskvičina pesma, nevezano za lične odnose. Bolja mi je i taj stil mi se više dopada. - istakao je on.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.