ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ DOŽIVELA UDES: Reagovala POLICIJA i HITNA POMOĆ!
Foto: K1 / YOUTUBE

šok

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ DOŽIVELA UDES: Reagovala POLICIJA i HITNA POMOĆ!

Anastasija se oglasila nakon što su tada ona i drugarica propustile let

Objavljeno:

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović kada je krenula na let za Beograd iz Dubaija doživela je udes. Naime, taksi u kojem je bila sa drugaricom sudario se sa drugim automobilom.

- Anastasija je krenula na let za Beograd, ali je nju i drugaricu taksista odvezao na pogrešan terminal. Onda su uspele da nađu taksi, ali je na putu taj taksi imao udes. - priča i nastavla:

Nakon toga je došla policija i hitna pomoć, ali Anastasija i njena drugarica nisu imale nikakve povrede. Došao je i treći taksi, ali kada su stigle na aerodrom rekli su im da je pet minuta ranije zatvoren avion - otkriva izvor blizak pevačici za "Blic".

Anastasija se oglasila nakon što su tada ona i drugarica propustile let.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/raznatovicanastasija

- Propušten let zbog spleta nesrećnih okolnosti. Čekanje 10 sati do sledećeg. Ovaj retro Merkur me sabija - napisala je mlada pevačica i dodala:

- Nema šta nas nije zadesilo danas, ali ključ je u tome da ostanete pozitivni čak i kada vam dođe da bljujete vatru na sve živo!

Pevačica Anastasija Ražnatović je sa pratiocima na društvenim mrežama podelila video zapis u kom igra igru "Nisam nikad" u kojoj je iskreno odgovarala na postavljena pitanja.

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

Ova igra se sastoji u tome da na postavljeno pitanje odgovori sa "jesam" ili "nisam", a pojedini odgovori su iznenadili one koji prate Anastasiju.

Ražnatovićeva je priznala da je bila zaljubljena u profesora.

Anastasija je otkrila i da je bila izbačena iz prostorije u kojoj se nalazila, bilo da je reč o restoranu ili nekom privatnom prostoru, da je izgubila telefon i da ga više nikad nije pronašla, kao i da je greškom ušla u pogrešan automobil.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.