Jedino ovde u Beogradu možete da kupite LEPAK za DUVANJE i to kod GEJA: Samo dođete u BLOKOVE i tražite Simketa! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Otkrivena tajna

Jedino ovde u Beogradu možete da kupite LEPAK za DUVANJE i to kod GEJA: Samo dođete u BLOKOVE i tražite Simketa! (VIDEO)

Droga je okupirala tržište Srbije, a naročito Beograda, ipak za neke tradicionalne likove i omladince koji žele da imaju bubuljičavo lice, još uvek postoje i ovakvi likovi
Objavljeno: 09:17h

Nemojte da vas iznenadi što je Simke gej, ali on je bio jedan od prvih u ovom gradu, pa to i treba ispoštovati.

foto: Printscreen

Nadamo se da ste shvatili da je u pitanju lokacija iz filma "Nacionalna klasa" i zgrada u kojoj su živeli drug Čabor i Simke koji prodaje "lepak za duvanje" i pušta ploče kao DJ.

foto: Printscreen

Skoro pa se ništa nije promenilo u ovom kraju, a to može da potvrdi i ovaj snimak, nažalost samo su se vremena promenila.

Ovaj film je po mnogima sjajna "razglednica" Beograda jedne generacije i jednog vremena, ispričani u šaljivom, veselom tonu, ali u suštini tek da maskiraju jako ozbiljne probleme jednog društva.

Uostalom, glavni junak beži od života, a to vreme, s kraja 70-ih mu omogućava da to radi i egzistira kao takav. I on nije jedini. Cela generacija je takva. Bilo da gaji golubove (kao Mile) i povučena je ili da sitno muva i mešetari kao Papi i glumi "kvazi" intelektualce kao Bunjuel, večiti student FDU ili Senka ili pak da spada u gradske "glupače" kao recimo Jasna i njena drugarica Slavica.

foto: Printscreen

Svi oni, ma koliko bili različiti, ipak dišu jedno, možda i najlepše, vreme. Jedan od retkih takvih perioda na ovim prostorima.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.