EKSKLUZIVNO OTKRIĆE: Vuk Kostić otkriva ubicu pevačice iz Borče! (FOTO)
Foto: Public, Damir Dervišagić

KRAJ misterije?

EKSKLUZIVNO OTKRIĆE: Vuk Kostić otkriva ubicu pevačice iz Borče! (FOTO)

Folkerka Jelena Marjanović, ubijena je na nasipu u Borči još pre osam meseci, a njen ubica još nije uhapšen
Objavljeno:

Naime, kriminalistička serija RTS „Ubice mog oca“ dobiće nastavak, a u novim epizodama inspektor Aleksandar, koga igra Vuk Kostić, tražiće ubicu pevačice, ekskluzivno saznaje Kurir.

foto: Damir Dervišagić

Druga sezona hit serije biće delom inspirisana tragično nastradalom folkerkom Jelenom Marjanović. - Ubijena pevačica neće se zvati Jelena, ali će svima biti jasno o kome je reč, a još se ne zna da li će ona u seriji biti udata ili sama. I to neće biti jedino estradno ubistvo koje će rešavati Vuk - objašnjava jedan od saradnika na projektu, koji je insistirao na anonimnosti.

Reditelj Gaga Antonijević i scenarista Nataša Drakulić već rade na novim epizodama.

- Više detalja o scenariju znaće se tek kad krene snimanje. Ideja autora je da Kostić nastavi da istražuje da li su kriminalci i država umešani u ubistvo njegovog oca, a nakon uspešno rešenog slučaja ubistva Milice Despotović iz prve sezone dobija da radi na novom zločinu, o kome mediji imaju saznanja pre policije - kaže izvor.

foto: Public

Serija će dobiti i nove glumce, ali je još nepoznato ko će igrati Jelenu.

- Vuk ostaje glavna zvezda serije, a nove glumce izabraće na kastingu. U novim epizodama upoznaćemo ljude iz medija i kako oni pomažu ili odmažu policiji u istrazi ubistva, o kom se piše iz dana u dan - zaključuje naš sagovornik. Kontaktirali smo s producentom serije Uglješom Jokićem, koji je pokušao da ostane tajnovit:

- Mi radimo vredno na tome. Napisano je već više od pola sezone, i to je sve što u ovom trenutku možemo da otkrijemo.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.