SEVERINA U PANICI! Milan Popović podneo krivičnu prijavu protiv pevačice (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

KOA TATA!

SEVERINA U PANICI! Milan Popović podneo krivičnu prijavu protiv pevačice (FOTO)

Milan Popović bezuspešno je pokušavao da stupi u kontakt sa Severinom Kojić kako bi joj vratio sina u dogovoreno vreme!
Objavljeno:

Ali, Milan je i prethodne i ove nedelje išao u policijsku stanicu Hrvatske kako bi nadležnima objasnio da je pokušavao da stupi u kontakt sa majkom svog naslednika kako bi ga u dogovoreno vreme vratio.

???? & ???? #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Međutim, ona nije odgovarala na njegove poruke, pa nije želeo da dete predaje bilo kome ko se u tom trenutku našao na adresi na koju je trebalo da ga vrati. Policiji je rekao i kako maleni Aleksandar nije bio u stabilnom zdravstvenom stanju kad ga je preuzeo od pevačice i da majku nije video duži vremenski period.

Ekskluzivno saznajemo i to da je Popović protiv Severine podneo krivičnu prijavu hrvatskoj policiji zbog nebrige o detetu.

Pozvali smo Milana da proverimo tačnost informacija do kojih smo došli i on je potvrdio naša saznanja...

Odavde do vječnosti ❤ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

- Tačno je da sam podigao krivičnu prijavu protiv Severine zbog zapostavljanja deteta. Nadam se da će nadležne institucije ispitati sve ono o čemu govorim, jer za to postoje svi dokazi - rekao je za "Blic" poznati biznismen.

Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da dobijemo Severinu za komentar, međutim odbijala je naše pozive.

Činjenica je da se sa Severinom u poslednje vreme nešto dešava. Mada je poznata po tome da sa svojim obožavaocima redovno komunicira preko društvenih mreža, u poslednjih par meseci nije se mnogo oglašavala, a i ono što je objavljivala bile su bajate fotografije i snimci.

Iako lično nije potvrdila razloge, u medijima se pisalo o tome da je bolesna. Zasada nije poznato šta se tačno dešava sa poznatom hrvatskom pevačicom, ali verovatno će kompletna istina izaći na videlo kad nadležne institucije sprovedu istragu u cilju pronalaženja najboljeg rešenja za situaciju u vezi sa starateljstvom nad pevačicinim i biznismenovim sinom.

(Espreso.co.rs/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.