KARLEUŠA NAPRAVILA HAOS NASRED ULICE! "Duško odavno ne živi s njom!" Izjave komšija će SVE PREOKRENUTI!
Foto: ATA images, Zorana Jevtić

PROGOVORILE

KARLEUŠA NAPRAVILA HAOS NASRED ULICE! "Duško odavno ne živi s njom!" Izjave komšija će SVE PREOKRENUTI!

Naime, njihove komšije ističu da Tošić odavno ne živi u porodičnom domu u Lisičjem potoku.

Objavljeno: 15:26h

Pevačica Jelena Karleuša je na Božić, prijavila svog supruga Duška Tošića da ju je tukao. Na mesto okršaja došla je policijska patrola koja je ustanovila da je Tošić, navodno, najpre pljunuo Jelenu, a zatim je ošamario toliko jako da joj je posekao lice.

Iz ovog razloga ekipa Kurira je od dana incidenta na licu mesta, i iz sata u sat prati šta se dešava ispred kuće u Lisičijem potoku. Nakon što smo prvi otkrili šta je Karleuša izbacila iz kuće u obližnji kontejner posle sukoba sa mužem, sada smo porazgovarali i sa njihovim prvim komšijama, koji su bili i više nego raspoloženi za razgovor sa našom ekipom.

Jelena Karleuša
foto: Marina Lopačić

Naime, njihove komšije ističu da Tošić odavno ne živi u porodičnom domu u Lisičjem potoku.

- Živim ulicu ispod Jelenine kuće. Prolazim tuda više puta dnevno, šetam psa. Tako je bilo i za Božić, baš u trenutku kad sam se našla na uglu moje i njene ulice, na kapiju je ušao Duško. Pretpostavljam da je došao da ih obiđe jer su mnogi u kraju primetili da on odavno nije tu u kući. Dođe svojim automobilom, bude sat-dva, pa ode.

Po kraju se pričalo i da su se razveli, jer ih baš dugo nismo videli zajedno. Sada čitam da su još zvanično u braku. On mi je delovao kao miran porodični čovek, šokirala sam se kad sam pročitala da je nasrnuo na Jelenu. Od tog dana je nisam videla, čula sam da ne izlazi iz kuće i da je tetka Danijela non-stop s njom - rekla nam je komšinica, koja je insistirala na anonimnosti, jer, kako je navela, "ovde se svi znaju i ne želi da ima problema".

Sreli smo i čoveka koji je trčao u ulici gde pevačica i bivši fudbaler imaju dom.

- Dugo ih nisam video zajedno, a nekad su stalno izlazili zajedno kolima iz garaže. Nju sam skoro sreo. Fotografisala se nasred puta, bila je skromno obučena, a napolju je bilo hladno. Ljudi su joj svirali, nisu mogli da prođu ulicom, ali nju to nije zanimalo. Inače je kulturna, javi se uvek, ne izigrava zvezdu. Moja žena je često viđa u prodavnici s kesama i bez šminke, a ide i u jedan tržni centar na Novom Beogradu - rekao nam je on.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

Bonus video:

00:57

EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE ŠTA SE DEŠAVA ISPRED VILE JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA: Policija stigla u luksuznu VILU na Dedinju

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.