KONAČNO JE DUŠKO TOŠIĆ RAZOTKRIO PRAVO KARLEUŠINO LICE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, EPA/Armando Babani

iznenadio

KONAČNO JE DUŠKO TOŠIĆ RAZOTKRIO PRAVO KARLEUŠINO LICE! (FOTO)

Pomenuta mera Tošiću je izrečena u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici.

Objavljeno: 15:29h

Jelena Karleuša poznata je kao neko ko veliku pažnju posvećuje svom izgledu, a već par dana ne prestaje da se komentariše vest da je ona navodno prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici.

Inače, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je danas sudu da fudbaleru Dušku Tošiću produži hitnu meru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, pevačicom Jelenom Karleušom.

Jelena Karleuša
foto: Facebook

Hitna mera po odluci sudije mogla bi da traje do 30 dana, a Tošiću je prethodno u petak, 7. januara bila izrečena ova zabrana odlukom policije u trajanju od 48 časova, jer je supruzi navodno udario šamar.

Međutim, dok su još uvek bili u složnom i skladnom braku, Tošić je često znao da objavi kadar svoje supruge, a po svemu sudeći, najviše je uživao u njenim prirodnim izdanjima, bez šminke i scenskih kombinacija. Tako je jednom prilikom, pre par godina, pokazao svima kako ona izgleda u sličnom izdanju, tako da je tada pevačica dobila niz komplimenata, a bez sumnje da joj je i Tošić udelio lepe reči.

Karleuša i Tošić su se 2008. godine zakleli na večnu ljubav, a zajedno su dobili dvoje dece - ćerke Atinu i Niku. Jelena je već i tada imala status zvezde, dok je Duško teć započinjao fudbalsku karijeru.

Jelena Karleuša
foto: Instagram

Bonus video:

00:57

EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE ŠTA SE DEŠAVA ISPRED VILE JELENE KARLEUŠE I DUŠKA TOŠIĆA: Policija stigla u luksuznu VILU na Dedinju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.