SRPSKI AVANTURISTA UPRAVO SAOPŠTIO NEOČEKIVANE VESTI: Ovo će SVE PROMENITI, vezano je i za njegovu suprugu! (VIDEO)
Foto: Instagram

lepe vesti

SRPSKI AVANTURISTA UPRAVO SAOPŠTIO NEOČEKIVANE VESTI: Ovo će SVE PROMENITI, vezano je i za njegovu suprugu! (VIDEO)

“Božić uvek provodim sa porodicom. Ovaj će promeniti svaki naredni, donoseći još više sreće i radosti u naše živote. Naša najveća životna avantura može da počne."

Objavljeno:

Najpoznatiji srpski avanturista, Andrej Maričić, koji je nakon pobede u rijaliti-takmičernju “Survajver”, 2010. godine, obišao planetu uzduž i popreko, ove godine upustiće se u avanturu života.

Naime, Andrej i njegova supruga Marija, uskoro će po prvi put postati roditelji. Srećne vesti podelili su na Instagramu, uz video na kojem poziraju srećni i zagrljeni: “Božić uvek provodim sa porodicom. Ovaj će promeniti svaki naredni, donoseći još više sreće i radosti u naše živote. Naša najveća životna avantura može da počne,” poručio je novinar, čije putopisne emisije se gledaju bez daha.

Marija i Andrej venčali su se 2016. godine. Bila je to kruna njihove deset godina duge emotivne veze. Par je prvo sklopio građanski brak u opštini, a nekoliko meseci kasnije na večnu ljubav su se zakleli i pred bogom u manastiru Staro Hopovo.

Kumovi su im bili Nikola Rokvić i Bojana Barović, sa kojima se Andrej sprijateljio tokom zajedničkog učešća u “Survajveru”.

Andrej Maričić
foto: Instagram

Bonus video:

00:15

Andrej Maričić dosao na sahranu Marinka Rokvića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.