NAŠ VODITELJ MOLI ZA POMOĆ: Ponestaje mi novca, IMA BOLESNIH!
Foto: Print Screen Youtube

paniči

NAŠ VODITELJ MOLI ZA POMOĆ: Ponestaje mi novca, IMA BOLESNIH!

Navodi da su prepušteni sami sebi

Objavljeno:

Andrej Maričić, autor i voditelj emisije "Bez granice sa Andrejem", koji istražuje najzabačenije delove planete, nije uspeo da se vrati u Srbiju pre nego što su avio kompanije obustavile sve letove na duži vremenski period zbog koronavirusa.

Kaže da se oseća dobro, ali ističe da mu ponestaje novca, baš kao i ostalim državljanima Srbije, osećaju se prepušteni sebi i mole za pomoć.

- Zdravstveno se osećam odlično, bez temperature i ikakvih simptoma od kada sam došao u Laos pre čestiri nedelje - započinje priču voditelj i otkriva da se trenutno nalazi u Bangkoku.

- Trenutno sam u Bangkoku jer sam danas odavde trebalo da letim preko Dohe u Beograd, ali zbog zatvaranja aerodroma ne mogu da se vratim, kao i veliki broj turista, ne samo odavde već i širom sveta. U slučaju da krenemo ostali bismo na tranzitnom aerodromu sve dok je naš aerodrom zatvoren, što znači da bismo živeli na aerodromu dva meseca uz mogućnost zaraze 100 odsto. Zato nam jedino preostaje da sedimo i čekamo potez Srbije kako bi nas izvukli gde god da smo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.