STARLETE NADUVALE POLITIČARE: Tražite seks, nudite novac, jadni ste, mi smo 3 klase iznad vas! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

kad starletama prekipi

STARLETE NADUVALE POLITIČARE: Tražite seks, nudite novac, jadni ste, mi smo 3 klase iznad vas! (FOTO)

Mimi Oro, Maca Diskrecija, Tijana Ajfon i Ava Karabatić održale su lekciju poslanicima o lepom ponašanju
Objavljeno: 22:06h

- Ne bavim se politikom, niti političarima. Ne razumem se ni u jedno, ni u drugo. Niko ne treba da psuje. Ja to nisam činila u rijalitiju, pa me niko nije ni dirao - kaže Milica Živanović, kojoj se, za razliku od poslanika, nije omakla psovka, iako je pred kamerama bila 24 sata dnevno.

foto: Printscreen/Instagram/milica_mimi_zivanovic_

Ni novopečena voditeljka Ava Karabatić ne može da veruje šta se događa u srpskom parlamentu.

- Nisam gledala kada se to dogodilo. Verovatno su se posvađali oko povećanja plata, pa su se zbog toga tukli. To je nedopustivo, uvek se tuku oko nečeg što je u vlasništvu naroda. Takvi su svi političari. Nije strašno to što se tuku, ali je žalosno što to ne čine zbog ideologije već zbog lične promocije - kaže bivša učesnica nekoliko rijalitija.

foto: Petar Lazović

Višestruka pobednica rijalitija rediteljka Jelena Golubović kaže da su „učesnici rijalitija Skupština” povlašćeni u odnosu na učesnike običnog rijalitija.

- Kod njih je stalno rijaliti u Skupštini. Polivanje i gađanje cipelama. Non-stop se svađaju koja poslanica ima bolju frizuru i je*ača. Lično sam bila prisutna kada je sekretarica bacila hemijsku ministru pored glave i ima imunitet da psuje ko kočijaš. Učesnici rijalitija su za uzor izabrali ministre i njihove poslanike. Mi smo se na njih ugledali, pa smo se tako panašali. U komparaciji rijalitija i Skupštine nema razlike, izuzev što tamo svi imaju iste plate, a kod nas individualno, po zasluzi. Kod nas ima diskvalifikacija i izolacija, a oni imaju imunitet. Njima se za vređanje ne oduzima honorar, zato poručujem Vučiću da im uvede sankcije za nekulturno ponašanje - kaže rediteljka.

foto: preentscreen, facebook

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.