Pobedio je u muzičkom takmičenju i nestao sa lica zemlje! Da li se sećate Davora? (FOTO)
Foto: Printscreen / Instagram / jdavor

nestao je sa scene...

Pobedio je u muzičkom takmičenju i nestao sa lica zemlje! Da li se sećate Davora? (FOTO)

Davor Jovanović, pevač i pobednik muzičkog takmičenja Prvog glasa Srbije, povukao se iz medija, ali se i dalje bavi muzikom
Objavljeno: 09:23h

Zapravo, u njegovom bendu peva Marina Uzelac, nekadašnja pevačica grupe Funky G, koja je u grupu ušla 2009. godine i samo godinu dana kasnije ju je napustila.

A photo posted by Davor Jovanović (@jdavor) on

O privatnom životu ovog pevača se malo zna, osim toga da je u stabilnoj dugogodišnjoj emotivnoj vezi sa jednom Beograđankom.

A photo posted by Davor Jovanović (@jdavor) on

S obzirom na to da je po ugovoru trebalo da Davor i Mirna Radulović, pobednica druge sezone "Prvog glasa Srbije", od TV "Prva" dobiju album prvenac, kao i marketinšku podršku, a do se to nije desilo, ovo dvoje muzičkih izvođača rešilo je da pravdu potraži na sudu. Oni su pre godinu dana tužili ovu TV zbog nepoštovanja ugovora.

foto: Printscreen / Youtube / Grand narodna televizija

-Osećamo se iskorišćeno i odbačeno - izjavili su tada Davor i Mirna, koji su učestvovali zajedničkom pesmom na poslednjem "Grand" festivalu, a "Prva" je imala svoj odgovor:

HOLIVUDSKI TREND R&B Ceca potpuno promenila imidž! A frizura - kao da je Veljko šišao! (FOTO)

- Prva je uložila značajna sredstva i resurse u ove mlade umetnike, izvršila sve svoje obaveze i obezbedila im medijski prostor i slavu - istakao je njihov menadžment.

Nije poznato do kojeg stadijuma je stigao sudski proces između ovih pevača i "Prve".

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.