Ivana Pavković, prvi put nakon porođaja: Evo na koga liči naš sin Vujadin i zašto Petar nije došao po mene bolnicu! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/ivanapavkovic

novopečena mama

Ivana Pavković, prvi put nakon porođaja: Evo na koga liči naš sin Vujadin i zašto Petar nije došao po mene bolnicu! (FOTO)

Poznata pevačica pre nešto više od nedelju dana postala je majka po prvi put, a sada je otkrila svoje impresije o novom životnom pozivu
Objavljeno: 14:20h

- Za sada svi kažu da liči na tatu, ali još je rano, tek će se to vremenom videti - rekla je pevačica.

Običaj je da novopečenu mamu iz porodilišta izvede suprug, ali to, ipak, nije bio slučaj kod Ivane. Naime, njen suprug je zbog unapred dogovorenog nastupa u Crnoj Gori bio sprečen da u tom trenutku bude sa suprugom i sinom kojima je u tim trenucima veoma nedostajao.

????

A photo posted by Ivana Pavkovic (@ivanapavkovic) on

- Petar je bio svakog dana sa nama u porodilištu, a naravno da nam je bilo žao što nije bio tu kada sam izlazila, mnogo je nedostajao. Jednostavno, takav je to posao i drugačije nije bilo izvodljivo. Otkako je došao kući uživamo u svakom trenutku - iskrena je bila Ivana koja smatra da su se ona i Petar odlično snašli u ulozi roditelja.

- Sveži smo, sve nam je novo, ali smo se pripremili, ništa nismo prepustili slučaju. Za prvih nekoliko dana zadovoljni smo kako smo se snašli.

????????????

A photo posted by Ivana Pavkovic (@ivanapavkovic) on

Obzirom na to da su mnoge njene koleginice u proteklih nekoliko meseci postale majke, zanimalo nas je da li razmenjuje savete sa nekom od njih.

- Savetujem se sa svim mamama koje poznajem.Takođe, dosta čitam, informišem se i to nikako ne može da škodi. Tako ulaziš u novu ulogu bar upola pripremljen, a sve ostalo je samo praksa i sam instinkt - završava Ivana.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.