Od slave do dna: Nekad su bili velike zvezde, a onda su batalili estradu i sad rade u fast foodu, voze GSP bas i crtaju tetke!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Jokić, Damir Dervišagić, Nemanja Pančić, Marina Lopičić

Nema sramote

Od slave do dna: Nekad su bili velike zvezde, a onda su batalili estradu i sad rade u fast foodu, voze GSP bas i crtaju tetke!

Na njih bi najbolje mogla da se primeni ona naša izreka - živ se čovek na sve navikne!
Objavljeno: 15:55h

Jovana Nikolić

foto: Marina Lopičić

Jovana Nikolić je ostala upamćena zahvaljujući učešću u rijalitiju "Farma", a potom i braku sa pop pevačem Danijelom Alibabićem. Od njega se brzo razvela uz burnu medijsku aferu i optužbe na račun tadašnjeg supruga da je fizički maltretirao. Ona se potom okušala i kao voditeljka na "Grand televiziji", ali to je bilo neuspešno.

Nedavno je osvanula fotografija da ona radi u jednom Fast Food lokalu, a izgleda da se tamo nije zadržala. Poslednji put je viđena na Sajmu u ulozi modela kod štanda stripova.

Gagi Fanki Dži

foto: Instagram/gagidjogani

Gagi Đogani, osnivač grupe koja je 90-ih žarila i palila Srbijom Funky G i bivši suprug Anabele Atijas potpuno je promenio profesiju.

- Svaki dan je novi početak, nikad nije kasno da promenite poziv. Pozz iz GSP-a - napisao je Đogani.

foto: Instagram/gagidjogani

U jednom trenutku mu je čak i brat Đole našao posao konobara, a kad je stisla kriza ni to mu nije bilo glupo da radi.

Sindi Models

foto: Story / Luka Šarac

Ivana Stamenković rešila je da na sve načine pokaže sudu da je podobna za starateljstvo nad svojom ćerkom, te je od skoro pronašla novi posao.

Naime, Stamenkovićeva se nakon modelinga i pevanja bavila jedno vreme i kreiranjem odeće, ali sada je sebi pronašla novo zanimanje. Ona je počela da radi kao tatu majstor, a prva tetovaža koju je uradila vrlo je simbolična i negde oslikava njenu borbu za ćerku.

foto: Facebook/Ivana Stamenkovic

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.