Policajac sa Petlovog Brda je imao čak 4 bivše žene! Došle su mu glave u seriji, a evo kako sada izgledaju u stvarnosti!
Foto: Printscreen

Nije ni njemu bilo lako

Policajac sa Petlovog Brda je imao čak 4 bivše žene! Došle su mu glave u seriji, a evo kako sada izgledaju u stvarnosti!

Boško Simić muku je mučio sa četiri bivše žene i petoro dece koje je sam podizao, njegove žene su se ipak snašle u životu
Objavljeno: 12:19h

Vera – Milena Dravić

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Milena je nažalost u martu ove godine ostala bez supruga i kolege Dragana Nikolića. Čuvenoj srpskoj glumici je, nakon smrti supruga Gage, zdravlje ozbiljno narušeno, ali Milena se ipak ne da. Naša velika glumica Milena Dravić dobila je nagradu Dobričin prsten za životno delo.

Natalija – Neda Arnerić

foto: promo

Neda je već trideset godina u braku sa doktorom Miloradom Mešterovićem, a u maju ove godine, Neda je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, pala sa terase svog stana na limeni krov i zadobila teške povrede vrata i kičme. Srećom, glumica se uspešno oporavila i već uspela da zaigra u pozorištu. A i izgleda sjajno!

Ana – Maja Sabljić

foto: Dragan Kadić

Ova glumica danas ima 55 godina. Maja je odmah nakon završetka serije otišla u Ameriku, a pričalo se da u Los Anđelesu živi na visokoj nozi i da stanuje na Bulevaru sumraka, između Holivuda i Beverli Hilsa, a bila je u braku deset godina sa američkim biznismenom srpskog porekla Džordžom Zečevićem sve do njegove smrti. Sada je viđamo kako uredno letuje u Crnoj Gori i posećuje premijere filmova u Beogradu.

(Espreso.co.rs/CDM)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.