ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO! MILICA TODOROVIĆ JE OVOJ KOLEGINICI PREOTELA MUŽA? Bila je to njena VELIKA LJUBAV!
Milica Todorović, Foto: Instagram

KRAH

ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO! MILICA TODOROVIĆ JE OVOJ KOLEGINICI PREOTELA MUŽA? Bila je to njena VELIKA LJUBAV!

Milica Todorović skupo plaća ljubavne greške iz prošlosti.

Objavljeno: 22:27h

Od svih emotivnih pohoda poznate pevačice Milice Todorović (31) najdugovečniji je bila veza sa koreografom Milošem Paunovićem, iako je svakako medijski najpropraćeniji bio onaj sa glumcem Petrom Strugarom. Bilo je tu između, pre i posle još nekih veza, ali ne moramo sada o tome. Ključ za razumevanje svih njenih emotivnih brodoloma, neki će reći, možda se sasvim dovoljno krije u ovoj prvo navedenoj vezi sa Paunovićem. Iako su zajedno proveli više od pet godina i praktično bili na korak do oltara, sve se raspalo u trenutku i iznenadilo čitavu javnost.

Milica Todorović
foto: ATA IMAGES

Možda i nije toliko iznenađujuće na koji način su raskinuli ako se prisetimo toga kako su se upoznali. Pevačica je, prema tvrdnjama ne medija i ne nekih tračeva, već prema tvrdnjama njene koleginice Andree Demirović lično, stupila u vezu sa Milošem dok je on još uvek bio u braku sa crnogorskom pevačicom. Kada se tek saznalo da su Milica i Miloš počeli da se zabavljaju skrhana Andrea dala je potresan intervju u kojem ni sama nije mogla da veruje šta joj se dešava, budući da ju je koreograf varao sa Milicom dok je ona čekala njihovo dete.

- Do samog rođenja našeg deteta, osećala sam se srećno i voljeno u vezi s Milošem, koja je trajala pet godina. Onda sam, u najosetljivijem trenutku svake žene, mesec dana nakon porođaja, saznala da sam jedan duži vremenski period, koji uključuje i devet meseci moje trudnoće, živela u zabludi. Nemam nameru da komentarišem postupke i izbore mog i dalje zakonitog supruga, jer, na kraju krajeva, on je ipak bio moj izbor, loš, ali isključivo moj izbor, kao i zbog činjenice da je on otac mog deteta - rekla je tada Andrea i šokirala javnost.

Demirovićeva, koja je 2009. godine predstavljala Crnu Goru na Evroviziji, nakon ovog skandala se povukla iz javnosti i danas radi kao profesorka solfeđa u jednoj muzičkoj školi u Baru. Zanimljivo, Milošu je trebalo tačno pet godina da ostavi Andreu, isto koliko mu je trebalo i za raskid sa Milicom, a oni koji veruju u sudbinske veze možda posle ove priče bolje razumeju nesrećni ljubavni put popularne pevačice.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.