SAŠA POPOVIĆ IH JE SPOJIO! Dajana za Espreso: "Na meni je bilo da pristanem!"
Saša Popović, Foto: Youtube printscreen

intervju

SAŠA POPOVIĆ IH JE SPOJIO! Dajana za Espreso: "Na meni je bilo da pristanem!"

Niko nije očekivao da će sve biti ovako.

Objavljeno:

Takmičar u "Zvezdama Granda" Nemanja Semlekan sinoć nije dobio nijedan glas od članova stručnog žirija ovog takmičenja.

Zvezde Granda
foto: Youtube printscreen

Nemanjina supruga Dajana Milosavljević, koja se takođe takmiči u "Zvezdama Granda", pre nekoliko nedelja je prošla dalje u drugi krug i ona je završila kod mentorke Svetlane Cece Ražnatović.

Sinoć je Semlekan trebalo da bude izbačen iz takmičenja, ali Saša Popović je imao jedan predlog pod kojim uslovom Nemanja može da ostane u takmičenju, a to je da Dajana i on u nastavku sezone nastupaju kao par.

U sinoćnoj emisiji, kada je čuo ponudu Popovića, Nemanja je razmišljao da li uopšte da pristane na ovo, ali ne zato što mu je problem da peva sa suprugom, već zato što nije želeo da sputava Dajanu, koja je bila uspešna u prvom krugu. Mi smo kontaktirali lepšu polovinu iz ovog bračnog para i sa njom smo proverili šta je pričala sa Nemanjom nakon dobijene ponude.

Zvezde Granda
foto: Youtube printscreen

– Moram da priznam da se toj situaciji uopšte nismo nadali, pa smo bili prilično zbunjeni. Kada smo pričali još o prijavi za audiciju, Nemanja je želeo da ja pokušam ove sezone sama, a on naredne zbog velikog pritiska, zalaganja i posvećenosti takmičenju, da bi nam bilo lakše. Međutim, potencirala sam da se ipak i on prijavi ove godine na šta je posle nekog vremena i pristao – rekla je Dajana za Espreso.

Ova takmičarka je nam je priznala da je morala da nagovori Nemanju da pristane da nastupaju zajedno u nastavku takmičenju.

Zvezde Granda
foto: Youtube printscreen

– Kada nas je zadesila ta situacija, na meni je bilo da prihvatim, pristanem, a i njega da nagovorim da taj potez za takmičenje uopšte nije loš, čak naprotiv. Pored toga što smo bračni par, mi svakako godinama zajedno radimo i navikli smo na jedno na drugo i dobro funkcionišemo i kao kolege. Mislim da je Saša Popović u pravu za sve što je rekao, a mi ćemo se truditi da opravdamo njegova očekivanja i da damo sve najbolje od sebe i da se pokažemo najbolje što možemo u tom trenutku - rekla nam je Dajana.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.