Poznata javna ličnost pretila Isidori Bjelici! Ako bismo pustili poruku, svima bi bilo jasno ko je taj psihopata! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram/isidorabjelicapajkic

policija ništa ne preduzima

Poznata javna ličnost pretila Isidori Bjelici! Ako bismo pustili poruku, svima bi bilo jasno ko je taj psihopata! (FOTO)

Poznata srpska književnica koja se poslednje četiri godine bori sa rakom, uključila se putem Skajpa u emisiju 150 minuta i tom prilikom urednici i voditelji Aneti Ivanović objasnila zbog čega je bila prinuđena da napusti Srbiju
Objavljeno: 20:52h

- Oni koji me vole primetili su da dva i po meseca nisam dala nikakvu izjavu za medije, da me nema... Sredinom avgusta na našoj kućnoj sekretarici ostavljena je brutalna i strašna poruka koja nije samo pretnja smrću meni, nego i mom detetu. Policija je odmah obaveštena, preuzeli su snimak, a mogu samo da kažem da su moji prijatelji i kućna pomoćnica odmah prepoznali o kome se radi zato što je jako prepoznatljiv glas. Do dana današnjeg policija ništa nije uradila i ja sam posle toga doživela jako veliki stres, kao i moje dete. Ne samo da ništa nije urađeno, nego je moje dete privođeno na informativni razgovor zbog prijave neke druge komšinice. Elem, posle svega toga, meni su markeri eksplodirali, moje zdravstveno stanje je bilo jezivo i ja sam bila prosto prinuđena da se izolujem, što traje već dva i po meseca - ispričala je Isidora.

Na pitanje voditeljke da li je u pitanju osoba svima nama poznata, Isidora je rekla:

foto: Luka Šarac

- Nažalost, danas se dešava da su i psihopate javne ličnosti, osoba koja može da izgovara takve brutalnosti, po čemu je i poznata, je osoba koja je to ostavila. Ja stvarno ne znam šta policija može da istražuje, tačno je nije zvano sa njenog telefona, ali ako bismo sada to pustili u etar, svima bi bilo jasno ko je to. Poznato je da psihopate nemaju osećaja, da mogu nekog da vređaju zbog strašnih stvari, ja sam vređana zato što imam rak, zato što mi je izvađena materica, jajnici, mom detetu je prećeno, a to je sve kod nas postalo normalno u eri rijalitija, ali u mom rijalitiju gde se borim sa rakom četiri godine to nije nešto sa čime ja mogu više da se nosim.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.