HIIT Brena na maturskoj večeri 79. godine! I došla je sa ujakom jedne velike carine i čoveka koji nam je danas svima ulepšao dan!
Foto: Printscreen/Instagram/jednajelepabrena

Mladost ludost

HIIT Brena na maturskoj večeri 79. godine! I došla je sa ujakom jedne velike carine i čoveka koji nam je danas svima ulepšao dan!

Upravo te večeri shvatila je da je ne zanima dalje školovanje
Objavljeno: 09:21h

1979, po završetku gimnazije, odlazi u Beograd na studije turizmologije na Prirodno - matematičkom fakultetu.

Nezadovoljna zbog loše finansijske situacije, na nagovor svoje prijateljice prekida studentski život, vraća se u svoje Brčko i počinje da peva po igrankama. U međuvremenu, upoznaje se sa muzičarima grupe ”Lira šou” koji su bili u potrazi za novom pevačicom. Nakon razgovora sa vođom benda Sašom Popovićem, koji joj je ponudio angažman, kreće sa njima na naporna putovanja i gostovanja duž bivše Jugoslavije.

Dakle, ova fotografija sa maturske večeri je zapravo bila i njena životna prekretnica. Već sledeće godine Brena je počela da peva sa Sašom Popovićem, a sve ostalo je legenda!

foto: Espreso

A možda je na fotografiji upravo i njen prvi dečko iz gimnazijskih dana?

Izgleda kao da su jako bliski...

foto: Espreso

Možda vam neće značiti mnogo, ali u pitanju je G. R. Inače, ujak jedne mnogo velike face, a to je Vladimira Šustera - novinara ESPRESA!

A Šuki, kako mu odmilja tepamo, danas je uspeo da u sred redakcije po sebi ispoliva čaj, (doduše ne vruć), a da to uopšte ne primeti. Tako je pola dana šeteo flekicu po farmerkama, za koju nije bio ni siguran šta je i dobrano zasmejao ostale kolege.

CAR! :) Zaista nas je lepo nasmejao!

Dok smo osmislili ovaj tekst i slikali, fleka se osušila, ali i dalje bi bio red da vam predstavimo ovu kraljinu!

Tako da - ovo je Šuki!

foto: D. Milićević

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.