Žene, ne stidite se toga! To nije sramota! Ceca o nasilju u porodici: Arkan je... (FOTO)
Foto: Printskrin/Prva TV

O nasilju

Žene, ne stidite se toga! To nije sramota! Ceca o nasilju u porodici: Arkan je... (FOTO)

Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ističe da je poslednjih dana posebno uznemiruju vesti o nasilju u porodici, koje su u našoj zemlji postale svakodnevne
Objavljeno:

- Moja sestra i ja smo odgojene da imamo stav, imale smo veliku zaštitu roditelja. Moj otac je uvek govorio "Nikada nemoj dozvoliti da te neko ugnjetava, uvek imate gde da se vratite, nemojte nikada dozvoliti da vas neko maltretira, ni psihiči ni fizički - rekla je pevačica u emisiji "Exkluziv".

foto: Printskrin/Prva TV

Pored toga, Ceca je istakla je da ne voli da kasni, te da je ekipa sa kojom radi kao vojska, ali i šta je trenutno užasava, te apeluje na sve stanovnike u Srbiji.

- Ja uopšte nisam neko ko dozvoljava bilo kakvu vrstu egzibicionizma vezanu za saobraćaj. Mora sve dobro da se isplanira, ja sam neko ko je izuzetno tačan, cela moja ekipa od 15 ljudi koja putuje sa mnom po svetu mora da bude kao vojska, jer jednostavno, sve je to slika mene i moja slika svih njih.

Na pitanje da li voli sama da vozi, rekla je:

- Beograd je problematičan za parking. Ja sam ranijih godina vozila i to mi je najslađe bilo da sednem u auto i da se noću vozikam po gradu.

(Espreso.co.rs/Story)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.