Svađa kod Kojića - situacija pred pucanjem: Seve odlepila! Ne dolazi više u Beograd! (FOTO)
Foto: Instagram/severina

pukao joj film

Svađa kod Kojića - situacija pred pucanjem: Seve odlepila! Ne dolazi više u Beograd! (FOTO)

"Ne mogu da se menjam sa 44 godine."
Objavljeno: 12:47h

- Igor i Severina su na početku braka sve vreme bili u domu Kojićevih. Dragan i Olja su zbog njih bili oduševljeni, te su čak renovirali ceo jedan sprat zbog njih. Pošto im se ćerka Nataša preselila u Los Anđeles, velika uteha im je bila što su oni živeli sa njima. Mada Keba priča da se ne meša Severini i Igoru u brak, stalno im je delio neke savete. Uvek voli u svakoj čorbi da bude mirođija, pa je pevačica otvoreno rekla mužu da to više ne može da trpi - rekao je izvor blizak porodici.

foto: Damir Dervišagić

Pevačica zbog Kebe u poslednje vreme zaobilazi Beograd u širokom luku. Sa druge strane, Kebin mali želi više da bude u svojoj zemlji, ali kao i uvek, ispunjava sve želje svoje drage.

- Igor nikako ne može da ubedi Severinu da dođu u Beograd jer mu ona stalno ponavlja da se plaši da će se posvađati s njegovim ocem. Kazala mu je da ona sa 44 godine ne može da se menja, i da ne želi da Dragan bude treći čovek u njihovom braku - kaže izvor Informera i dodaje da se Severina pravda lečenjem glasnih žica da ne bi dolazila u dom Kojićevih.

foto: Printskrin /Instagram / Severina

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.