Radili smo intervju sa Tifom i baš smo ga gotivili, a onda nas je pozvao na pivo i rakiju! Kad smo popili - sve se promenilo!
Foto: Espreso

Nezaboravna priča

Radili smo intervju sa Tifom i baš smo ga gotivili, a onda nas je pozvao na pivo i rakiju! Kad smo popili - sve se promenilo!

Tek kada sa nekim sednete u kafanu i popijete, saznate i kakav je čovek, mi smo to i uradili
Objavljeno: 16:35h

- Ma da li me zezate da znate za to? - vrištao je od sreće Tifa dok je pričao sa momcima 30ak godina mlađim od njega. A onda je iskreno rekao:

- Slušajte momci, svirao sam i pevao u duetu sa raznima, a ovo ne govorim iz kurtoazije, zovite me čim imate neku pesmu i ja dolazim da snimamo! Kada mi je novinarka rekla da ima iznenađenje za mene, nisam sumnjao u njene namere, ali zaista ste mi ulepšali dan, svi vi zajedno - pričao nam je i za kraj nam ostavio par reči:

foto: Espreso

- Lepo je kad se ljudi kao vi sretnu i druže tako lepo, još i rade zajedno. Prijatelja u životu ostane jako malo, na prste jedne ruke da ih pobrojiš, zato čuvajte to što imate.

I mi smo došli tako do još jednog naravoučenija - Tifa nije kul, Tifa je C A R I N A !

A intervju koji smo radili sa kraljem i legendom, o tome šta misli ko je njegov "naslednik" i kakve su mu starlete, pogledajte na našem sajtu u subotu!

(N.Atanacković)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.