Indira Radić za Espreso: Na estradi vlada kriza identiteta, ali neću dozvoliti da me niko omalovažava!
Foto: News1

Intervju

Indira Radić za Espreso: Na estradi vlada kriza identiteta, ali neću dozvoliti da me niko omalovažava!

Pevačica Indira radić iskreno je odgovorila na naša pitanja, bez zadrške o karijeri, estradi, ljubavi, ali i o druženju sa pokojnom Ksenijom Pajčin
Objavljeno: 16:34h

Rekli ste da vam je želja da imate 2,3 hektara zemlje van grada u prirodi i da imate lep porodični ranč, da li ste to ostvarili?

- Radim na tome upravo i kada budem sve to uradila, u tom trenutku ću se povući sa estrade i uživati u životu.

Bilo vam je teško da pričate o vašem druženju sa pokojnom Ksenijom Pajčin, čak ste se sa njom čuli 3 dana pred tragediju, po čemu je najviše pamtite?

- Po njenom pozitivnom i ludom duhu, plenila je harizmom i energijom koja se retko viđa. Bila je neverovatno emotivna i dobra osoba.

foto: Damir Dervišagić

Da li se sebi sada smejete kada čujete svoju pesmu na francuskom, da li vam smeta što vas donekle pamte po tome što ste nešto "proždrnuli"?

- Bonjour. Je m'appelle Indira Radić. Bisous a tous :-) Vidite da pričam francuski, šaljem poljupce svima.

Koliko vam se realno puta u životu baš smučila estrada i život pod reflektorima i kada?

- Volim svoj posao najviše na svetu jer me muzika zaista čini srećnom u svakom smislu, i zahvalna sam što sam dobila taj dar, jedino što ne volim nepravdu koja dominira godinama na našoj sceni gde su totalno izgubljene prave vrednosti i ne poštuju se pravi pevači, već sve rešava novac nažalost i zato je trenutno kriza identita na estradi i među ljudima. Izdigla sam se iz toga, pošteno radim, čuvam privatan život i porodicu, i ima me onoliko koliko sam tražena i tako će i biti. Vredim i neću nikome dati da me omaložava.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.