Indira Radić za Espreso: Na estradi vlada kriza identiteta, ali neću dozvoliti da me niko omalovažava!
Foto: News1

Intervju

Indira Radić za Espreso: Na estradi vlada kriza identiteta, ali neću dozvoliti da me niko omalovažava!

Pevačica Indira radić iskreno je odgovorila na naša pitanja, bez zadrške o karijeri, estradi, ljubavi, ali i o druženju sa pokojnom Ksenijom Pajčin
Objavljeno: 16:34h

Indira Radić je na estradnom nebu Srbije jako dugo, zvali su je i srpska Šakira, a ona i sa 50 godina izgleda sjajno!

Za Espreso.co.rs otkrila nam je neke stvari koje verovatno niste znali, a tiču se njenog privatnog života, ali i kako je zaista biti na estradi! Verujte nije lako, kao što izgleda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Došli ste u Beograd iz malog mesta 91-92 godine još sa imenom Indira, koliko je bilo teško i šta vam je ostalo u sećanju kao najteži i najgori momenat?

- Bila su teška vremena, nacionalni rat, bila sam sama odjednom u velikom gradu, mnogi su mislili da sam muslimanskog porekla. Sve je to iza nas i u 21. veku ljude treba deliti samo na dobre i loše, a ne odakle su i koje veroispovesti.

foto: Dragan Kadić

Na estradi ste jako dugo, imate veliki broj hitova iza sebe, koliko vasiznervira kada recimo vidite tekst sa naslovom: "Pogledajte kako je izgledala Indira na početku karijere!"

- Ponosna sam na svoje početke i izborila sam se svojim glasom i radom, a fizički i vizuelno sam se trudila da napredujem, izgradim stil koji mi prija i dan danas ne želim nikoga da kopiram, već vodim računa o sebi i nosim se onako kako mi to najviše prija. Iz tog razloga imam mladu energiju i dan danas.

Sin vam je sada u srećnom braku sa jermenkom iz Moskve, ali nije počelo baš sa vašom punom podrškom,lagao vas je i krio, kada se to promenilo?

- Sve je to bilo novo, delovalo je kao mladalački hir, ali kada sam prvi put upoznala Elinu, shvatila sam da je ona divna osoba i danas je doživljavam kao ćerku koju nisam imala. Ponosna sam što su se borili za njihovu ljubav i presrećna što imam divnog sina i ćerku.

foto: News1
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.