Jesi video patuljka? Legendarna dva dečaka sada su odrasli muškarci i to kakvi! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Vreme leti

Jesi video patuljka? Legendarna dva dečaka sada su odrasli muškarci i to kakvi! (VIDEO)

Svima koji su odrastali devedesetih, dobro su poznata ova dva preslatka dečaka
Objavljeno:

Šalu na stranu Jovan i Sava su završili Berkli fakultet u Kaliforniji. Obojica su se bavili veslanjem, Jovan još uvek u VK Partizan, dok je Sava sada event menadžer u veslačkoj federaciji.

Jovan Popović rođen je 1987. godine, nadimak mu je Đani, a ovo su njegovi najveći uspesi:

Osvojio je zlatnu medalju u dvojcu sa kormilarom na Svetskom prvenstvu u Velikoj Britaniji 2006; zlatna medalja u četvercu bez kormilara na Svetskom prvenstvu za seniore do 23 godine u Holandiji 2005; srebrna medalja u četvercu sa kormilarom na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj 2007; srebrna medalja u dvojcu bez kormilara na Svetskom prvenstvu za seniore do 23 godine u Belgiji 2006; višestruki državni prvak.

foto: printskrin twitter/Jovan Popovic

Sava Popović je završio osnovne studije političkih nauka na Univerzitetu Kalifornije, Bekli, i trenutno je doktorira na studijama japanske kulture na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde pomaže u izvođenju nastave.

U timu Interglider-a je od juna 2015. godine. Od 2010. godine učestvuje u organizaciji različitih događaja (Evropsko prvenstvo u veslanju u Beogradu 2014. godine, organizacija sportskih događaja na Berkliju itd.).

foto: Printskrin/TedX

Aktivno se bavio veslanjem petnaest godina, a sada mu je to hobi.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.