Dvojnici naših zvezda: Ko je prava JK, na koga liči Ksenija, a ko je Veljkov brat?
Foto: Nebojša Mandić, Printskreen/youtube, facebook/Mališ Darko Darkan

Pljunuti!

Dvojnici naših zvezda: Ko je prava JK, na koga liči Ksenija, a ko je Veljkov brat?

Sličnost je neverovatna, a kod nekih nećete ni provaliti razliku
Objavljeno:

Severina i Anamarija Asanović

foto: Damir Dervišagić, Instagram/anamarija

Talentovana hrvatska modna kreatorka Anamarija Asanović sve je očarala svojom lepotom, ali ono što nismo mogli a da ne primetimo kolika je njena sličnost sa Severinom Vučković-Kojić.

Arkan i Darkan

foto: Stock, Facebook/darkan

Da pokojni Željko Ražnatović Arkan ima svog dvojnika danas, dokaz je Darko Mališ iz Foče, koga zbog fizičkog izgleda i imidža poistovećuju sa Arkanom, a nazivaju Darkanom. Nedavno je iazavao bujnu pažnju javnosti kada je njegova fotografija pored Arkanovog groba obišla region.

Ksenija Bujišić i Dženifer Lopez

foto: Profimedia, Printskrin/Instagram/ksenijabujisic

Razlika između njih u godinama je velika, ali je zato sličnost neverovatna. Bivša devojka Veljka Ražnatovića neverovatno liči na Dženifer Lopez i to što je starija sve više i više. Bar nam je sada jasno zašto se velikom zavodniku toliko dopala, a kome ne bi?

Vladika Grigorije i Džordž Kluni

foto: Nebojša Mandić, AP

Naime, Klunijev dvojnik je, ni manje ni više, nego jedan vladika! Vladika Grigorije je episkop zahumsko-hercegovački, a zbog njegove brade i frizure mnogi ga zovu hercegovačkim Klunijem. Episkop je šest godina mlađi od slavnog glumca, a žene sa zadovoljstvom prate emisije u kojima se pojavljuje Vladika.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.