Folkerka napada: Radovićka bila sa mojim bubnjarem i pevala narodnjake na splavu za 50 evra! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

umešana i treća strana

Folkerka napada: Radovićka bila sa mojim bubnjarem i pevala narodnjake na splavu za 50 evra! (FOTO)

Ako ste mislili da rat vode dve strane, pogrešili ste, uvek postoji neko ko želi svoj deo teritorije
Objavljeno: 10:34h

Naime, Maja je rešila da Aleksandrin "prljav veš" iz prošlosti iznese u javnost. Ona navodi da je Aleksandra bila njen prateći vokal čak tri godine, koju je plaćala samo 50 evra kako bi pevala narodnjake. Osim toga, iznela je strogo čuvane Aleksandrine tajne, a to je da je ona bila udata za Majinog bubnjara i da vodi poreklo iz Šapca čime se uopšte ne ponosi.

Nismo sigurni da li je ovo pokušaj Maje Nikolić da skrene pažnju na sebe, kako bi možda ona dobila svoje mesto u crvenoj fotelji "Zvezda Granda", ili prosto zaista jako želi da se Aleksandrine tajne čuju nadaleko i da se sruše predrasude ugledne dame.

Ona je na temu toga što nije pozvana u ovaj šou, rekla: " Bio bi šou da se ja tamo nađem. Bila bih stroga, pravična i bilo bi sa mnom veoma zabavno. To bi bio pravi šou, pravi haos. Mitrovići su moji prijatelji, mnogo volim TV „Pink”, stalno dolazim na snimanja njihovih emisija, te su me tako uslikali i na snimanju „Pinkovih zvezda”. Sasvim je normlano da odem tamo, družim se sa svojim prijateljima i pijem kafu. Poziv nisam dobila da budem sudija u njihovom šou-programu, ali bih volela da me pozovu" - apeluje Nikolićeva.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.