Izbriši Šabana, ili ti ode prst: Jezive pretnje pevačici zbog afera sa pevačem!
Foto: Damir Dervišagić

Upala u nevolje

Izbriši Šabana, ili ti ode prst: Jezive pretnje pevačici zbog afera sa pevačem!

Pevačica Ivona Negovanović Cuca upala je u nove nevolje, i to ponovo zbog zvezde narodne muzike Šabana Šaulića, sa kojim je, navodno, oko dve godine bila u tajnoj romansi
Objavljeno: 09:56h

- Sve što znam je da je jednostavno morala da ukloni tu tetovažu kako zna i ume. Priznala mi je da dobija pretnje i da to mora da uradi. U jednoj od poruka je stajalo da će joj biti odsečen prst na kojem je Šabanovo ime ukoliko ga ne prepravi. To je samo deo pretnji, dok o ostalima nije htela ni da priča. Bila je vrlo uplašena, ali nije želela da kaže o kome se radi, samo mi je nagovestila da zna ko joj šalje takve poruke - otkriva izvor blizak Cuci.

foto: Printscreen

- Prepravila ju je bez pogovora jer je svakako planirala da stavi tačku na svako sećanje na Šabana. Ona je stalno isticala da ga voli, poštuje i da mu je zahvalna na svemu što je uradio za nju, ali zbog njegove porodice su prekinuli svaki kontakt. Ni Čokanu nije prijalo što ona nosi tetovažu Šaulića - ispričala je u poverenju Cucina poznaninca, koja je želela da ostane anonimna.

Ona tvrdi da se Ivona potpuno posvetila karijeri i da se trudi da se povuče iz javnosti koliko može kako bi ljudi zaboravili na afere koje su joj pripisivane.

Kako bi proverili saznanja, pozvana je i Cuca, ali ona nije bila dostupna za komentar.

(Espreso.co.rs / Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.