Najveći smarači estrade: Zvezde koje iskaču iz frižidera, a ni rođeni roditelji ne klikću na njih! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

Ko?

Najveći smarači estrade: Zvezde koje iskaču iz frižidera, a ni rođeni roditelji ne klikću na njih! (FOTO)

Postoje jednostavne neke "zvezde" čiji život ili ono što imaju da kažu nikoga ne zanima
Objavljeno: 21:49h

7. Marko Bulat

foto: Zorana Jevtić

Neverovatno je koliko dugo je ovaj pevač na sceni. Koliko dugo već nastupa svuda i pravi neverovatnu atmosferu na svojim svirkama.

Ništa od toga nije bilo dovoljno, a onda se desio skandal koji je upleo njegovu ženu u aferu sa kokainom, tačnije bila je uhapšena u policijskoj akciji gde je pronađena određena količina droge kod nje.

Ubi se Marko objašnjavajući medijima kako to nije istina, čak je i on radio narko test mada njega niko nije ni optužio da je narkoman.

Svakog čuda 3 dana dosta, pa je tako i javnosti ova priča dosadila posle samo nekoliko dana i prešli su na nešto drugo, ali je Marko nastavio da se objašnjava i pravda i ako više nikoga nije ni zanimalo. Njegov proboj u "virale" trajao je 3 dana. Dosta je...

8. Željko Vasić

foto: Vladimir Sporčić

Da li je Željko, da li je Saša, da li je Vlado? Pitanje je sad? Kao i njegove kolege "baladičari" i Vasić nikako da dostigne tu vrtoglavu popularnost.

Ja ga iskreno pamtim još sa moje proslave mature, a to je bilo pre 16,17 godina kako je pevao na Lukasu i svi smo bili oduševljeni kako je zvučao.

Nekoliko godina kasnije počinje da se pojavljuje u medijima, ali ništa. Gde je počeo tu je i stao. Uradio je dosta hitova, njegove pesme se vrte, ali niko o njemu ništa ne čita. Možda jer je u srećnom braku? Ne izlazi? Ne alkoholiše se kao bahat? Šta?

On je muzičar, a ne starletan. Ne može sve biti po volji svakome?

9. Mili

foto: Printscreen/Espreso video

Neverovatno duhovit, zabavan, najbolje pesme je uradio Ceci Ražnatović, njegov hit "Kruška" svira se po svim nastupima i žurkama. Nema tog dočeka sportista, a da on nije prisutan kao nekada Cukić.

Ipak, kada dođe vreme za intervju, vest, tekst, ma čak i sa ubitačnim naslovom: Mili sa kosom, Mili bez nje, Mili je Mr. Proper...Ništa! Mada moramo priznati da je tekst o njegovoj ženi prošao odlično , ali ne o njemu!

10. Vlado Georgiev

Evo čoveka sa brdom skandala iza sebe. Milion cica, galoni piva. Uhvaćen je u alkoholisanom stanju sto puta, uhvaćen je bio i sa poznatim i nepoznatim cicama. I i i? Kao što već znate - ništa.

U početku jeste bio interesantan, ali kada je njegovo ponašanje prešlo u određeni šablon postao je dosadan. A da ne pričamo sada od kada se smirio. Večiti neženja je čak postao i tata i vest nije "pokidala". Neverovatno je da cela Srbija od reči do reči zna sve tekstove njegovih pesama, šeruje njegove numere po fejsu, ali vest o njemu..."Who cares?"

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.