Ona je car, kralj, legenda i jedina osoba u Srbiji o kojoj se nikada nije pisalo ništa loše! Znate što?
Foto: Printscreen

Svaka joj čast

Ona je car, kralj, legenda i jedina osoba u Srbiji o kojoj se nikada nije pisalo ništa loše! Znate što?

Održala je svoj ugled i niko nikada o njoj nije rekao nijednu ružnu reč
Objavljeno:

Vesna Trivalić retko daje intervjue i nikada ne gostuje u tv emisijama. O tome je jednom prilikom pričao i njen veliki prijatelj i kolega, pokojni glumac Milorad Mandić Manda. Ispričao je kako Vesna ima strašnu frku od kamera ukoliko nije u pitanju uloga, tako je čak od treme uspela da se onesvesti i u dečijoj emisiji koju je Manda vodio kada mu je došla u goste.

foto: Dragana Udovičić

Tokom karijere na filmu je ostvarila mnoštvo epizodnih, ali efektnih uloga. Prvu glavnu filmsku ulogu ostvarila je u Kusturičinom filmu “Život je čudo”u kojem je tumačila lik Jadranke. Na filmu je najčešće do sada sarađivala sa rediteljom Srđanom Dragojevićem, a njeni najčešći partneri su Zoran Cvijanović i Dragan Bjelogrlić. Zoran Cvijanović joj je bio prvi partner i na filmu (Dogodilo se na današnji dan)i u pozorištu (Totovi),a 1991. godine je sa Draganom Bjelogrlićem proglašena za glumački par godine na festivalu u Nišu,nagradu su dobili za par koji su tumačili u seriji “Bolji život”.

foto: Dragana Udovičić

Vesna Trivalić je udata za Nenada Pandurovića i ima sina Nikolu.

Ona već godinama živi u Dubaiju, a u Beograd dolazi samo kada joj se ponude dobre uloge:

- To je velika radost, kad vas se sete... Ušla sam u šezdesete, nije baš da ima uloga. Drugo, ima ovde ozbiljnih glumica, a ja sam dubajska domaćica - rekla je šarmantna glumica i dodala:

- Posvećena sam porodici i mogla bih kao debela Džejn da živim i u nekoj prašumi, ali mi je važno da su mi tu dete i suprug, da vodim računa o njima, da ih volim i oni mene vole - kaže Vesna Trivalić.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.