Kakva prva petorka! Gađa trojke, vata sojke: Pre Anastasije Teo šetao ove 4 seks bombe! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Printscreen/Instagram/milosteodosiic, Printscreen/Facebook/Jovana Kuveljic

teo švalerčino!

Kakva prva petorka! Gađa trojke, vata sojke: Pre Anastasije Teo šetao ove 4 seks bombe! (FOTO)

Kapiten naše košarkaške reprezentacije Miloš Teodosić i Anastasija Ražnatović, nedavno su započeli romansu, a mi smo se tim povodom prisetili svih Teovih bivših ljubavi
Objavljeno:

Miloš je, što verujemo da pojedini od vas i pamte, jer dugo je trajalo, bio sa Dačinom sadašnjom devojkom odbojkašicom Majom Ognjenović.

Miloš i Maja raskinuli su 2013. godine kada su shvatili da viđanje od po nekoliko puta godišnje nije dovoljno za ozbiljan odnos.

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju još 2008. godine, a verili su se 2010. U to vreme oboje su igrali u Olimpijakosu, ali je kasnije Miloš otišao u Moskvu, a Maja u Berlin.

foto: Nebojša Mandić

Spekulisalo se da se Teo u međuvremenu bacao na manekenku Jelenu Kuveljić i da je ona navela Miloša da ostavi svoju dugogodišnju devojku Maju. Uprkos tome što su kao razlog za to što se četvorogodišnja ljubav ugasila naveli „udaljenost zbog sportskih obaveza“, bila su govorkanja da Maja nije želela da pređe preko još jedne Miloševe prevare.

U isto to vreme, pričalo se i da je bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi odlepila za najboljim košarkašem Evrope!

Kako je pisao jedan beogradski list, ona je navodno doputovala za njim u Litvaniju, gde je naš košarkaš boravio zbog Evropskog prvenstva u basketu.

Sindi je spakovala kofere i krenula kod Teodosića sa kojim se, kako se pričalo, povremeno viđala. I sve bi bilo idealno, da za ovu informaciju nije saznala Teodosićeva zvanična devojka Maja.

Neko je navodno javio Teu da mu stiže lepša polovina i kada je Ivana to čula, odmah je spakovala stvari i uputila se za Beograd.

foto: Damir Dervišagić

Teo je bio u vezi i sa našom poznatom voditeljkom Sofijom Rajović koju je upoznao u Madridu, gde je ona bodrila našu reperezentaciju, pa je nakon toga počelo druženje.

Lepotica je slavila sa našima na jednom beogradskom splavu, a Miloš joj se čitavo veče nabacivao. Sofija je i posle par meseci na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je naš košarkaš grli, a ona je potpisala sliku sa jednostavnim #mi.

#mi!!

A photo posted by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on

Anastasija šta sad da ti kažemo osim SREĆNO TI BILO!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.