Sa velikim Š! 15 naj ŠMEKERA Balkana svih vremena: Žene se sekle zbog njih, a frajeri ih mrzeli! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva/Story arhiva, Printscreen

Podizali su temperaturu damama

Sa velikim Š! 15 naj ŠMEKERA Balkana svih vremena: Žene se sekle zbog njih, a frajeri ih mrzeli! (FOTO)

U današnje vreme, žene su te koje su u svim medijima, koje se eksponiraju zarad muških uzdaha, ali nekada sve je bilo drugačije
Objavljeno:

Za vreme stare Jugoslavije, muškarci su bili ti koji su "držali sve konce u rukama". Njihove postere žene su držale na zidovima, uzdisale, bacale brushaltere na njih, a na neke čak i gaćice.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Toga više nema, sada su žene toliko sa sebe već stvari skinule da više nemaju ni šta da bace na muškarce koji su počeli umesto žena da nose tange.

Nekada su se vrednovali neki drugi kvaliteti, a ovi muškarci su bili "san snova" za skoro sve žene.

1. Frano Lasić

foto: Printscreen

Rođeni Riječanin, koji je ipak odrastao u Dubrovniku, poznati je pevač, glumac i zavodnik Jugoslavije. Ženio se i razvodio tri puta i ima troje dece, a nedavno je u jednom intervjuu izjavio "da bi mnogo voleo da se ponovo zaljubi i oženi". Zabavljao se pet godina sa ćerkom čuvenog boema Dušana Prelevića, Dinom. Frano voli da jedri,da ide u lov i još uvek je šmekerčina.

Viđali smo ga u brojnim filmovima, a posebno ga pamtimo po scenama u 'Kiklopu' sa Mirom Furlan. Žene su ga obožavale, a posebno kad je zapevao 'Volim te budalo mala'.

2. Zdravko Čolić

foto: Printscreen

Zdravku Čoliću su skoro na svakom nastupu obožavateljke bacale donji veš na binu, a on je svojim glasom i stasom žensku populaciju bacao u trans.

Tinejdžerke su počele da luduju za Čolom još dok je u crvenim zvoncarama nastupao sa "Lokicama". Prvi put je nastupio pevajući pesmu Bitlsa "Lady Madonna" na takmičenju pevača amatera.

Pre solo karijere '72. nastupao je sa Ambasadorima i Korni grupom - ostalo je istorija. Pre 15 godina je oženio svoju dugogodišnju devojku Aleksandru, sa kojom ima dve ćerke - Laru i Unu.

3. Dragan Nikolić

foto: Print Screen Youtube

Dragan Nikolić je za mnoge bio najlepši glumac sa ovih prostora, a svoj prvi film "Kad budem mrtav i beo" snimio je davne 1967.

Iako su mnoge za njim uzdisale, ženska srca Jugoslovenki bila su slomljena kada se on se na pauzi snimanja filma "Kako su se volele dve budale" oženio Milenom Dravić u Opštini Vračar.

Čuveni glumac preminuo je u 73. godini života, 11. marta 2016. godine.

4. Ivo Pogorelić

foto: Printscreen

Virtuoz Ivo Pogorelić je bio tiha patnja brojnih žena.

Hrvatski pijanista je klavir počeo da svira sa 7 godina u Beogradu. Studirao je na konzervatorijumu u Moskvi "Petar Iljič Čajkovski". Osim lepog lica, imao je i magične prste koje su ga dovele do samog vrha svetskih pijanista i nastupa u Karnegi Holu. Bio je oženjen gruzijskom pijanistkinjom Alisom Kazeradže do njene smrti 1966.

Važi za jednog od najvećih umetnika klasične muzike danas. Nije se više ženio, a i dalje niže uspehe na umetničkom planu.

- Ja služim umetnosti, ja sam sluga. Nekima sve to izgleda veličanstveno, sa kavijarom, šampanjcem i palatama. U redu. I to je deo programa. Međutim, ja sutra, kad se probudim, nemam ništa od svega ovoga. Ali itekako moram da sednem za klavir i da idem dalje - izjavio je jednom prilikom Pogorelić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.