Bolje se ti drži mikrofona! Rođeni brat Željka Joksimovića strašno isprozivao lepu Natu!
Foto: Dragan Kadić

crna nato

Bolje se ti drži mikrofona! Rođeni brat Željka Joksimovića strašno isprozivao lepu Natu!

Nataša Bekvalac kao Draga Mašin u mjuziklu “Tajna crne ruke”.
Objavljeno:

- Nemam ništa protiv toga. I ja sam uzimao hleb voditeljima. Postoji mnogo aktuelnih glumaca koji nisu završili akademiju, a bave se glumom i dobri su u tome. Tako da, ako je neko darovit i talentovan, a zna i da peva, zašto da ne? Gledao sam na jednom portalu čitajuće probe Nataše Bekvalac i mogu da kažem da nisam baš bio oduševljen njenim čitanjem. Ali priprema predstave je kompleksan proces, a ja sam video samo početak. Nadam se da joj je samo početak loš, da će kasnije biti bolje – bio je iskren Saša Joksimović.

Napravila predah od čuvanja Jakova: Seka digla noge u vis i pokazala dlake na nogama! (FOTO)

Podsećanja radi, sve priče o Nataši ni jednog trenutka nisu pokolebale reditelja Ristića. On je od početka rada na tom komadu stalno isticao da je Nataša talentovana žena, koja doprinosi tome da predstava bude zanimljiva.

- Sasvim je u redu što se diže medijska halabuka oko njenog izbora. To je deo našeg posla, hvala svima koji u tome pomažu. Ne možemo sada da se bunimo zbog kritika, jer to smo i hteli. Moramo da zainteresujemo publiku, sve je to šou biznis. Ne možete na scenu ako nemate harizmu. Ja vam garantujem da će Nataša posle mene biti izvrsna glumica – govorio je reditelj za domaće medije.

Ipak, Bekvalčeva ne haje za negativne komentare, već sa ekipom vredno vežba za premijeru koja je zakazana za 9. oktobar. Zapravo, dok ostali vežbaju - Nata se snima.

Mi jedva čekamo da vidimo lepu Natu na daskam koje život znače.

Da li će pevačica zapušii usta svim nevernim tomama kad je njega gluma u pitanju?

(Espreso.co.rs/Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.