Otvorila dušu posle toliko vremena! Rada po prvi put o Harisovoj prevari: Jedna gore, jedna dole!
Foto: Public

Napokon

Otvorila dušu posle toliko vremena! Rada po prvi put o Harisovoj prevari: Jedna gore, jedna dole!

Veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića obavijena je velom misterije otkako se za nju saznalo. Prvo su je negirali, pa su o njoj ćutali, a sada su odlučili da prvi put otvoreno progovore
Objavljeno:

Jedna gore, druga dole

- Našu vezu ne mogu da ugroze ni naslovi ni likovi koji se ubacuju u te priče. Naravno, Haris je mlad, lep, zgodan, zanimljiv, atraktivan... Logično je da su devojke oko njega i da se pravi drama na tu stranu. Za njega su zainteresovane sve devojke - kroz smeh će Rada koja, međutim, negira da je ljubomorna i da joj te devojke smetaju.

foto: Dragana Udovičić

- Znate, kao što kaže pesma "jedna gore, jedna dole"... To sve govori o njihovim šansama - samouvereno će Rada.

Harisu, kao i Radi, smetaju zlonamerni novinski naslovi, a poslednji u nizu je da njegovi roditelji ne podržavaju njihovu vezu.

- Nije tačno da moji roditelji ne vole Radu. Ona ima simpatije moje porodice. To je više medijska hajka. U svakom slučaju, misle sve najbolje. Igrom slučaja, upoznali su je na snimanju jedne emisije i imaju lepe utiske o njoj - otkriva Haris i priznaje da mu Rada puno znači i u poslu. Kako kaže, uvek prihvata njene savete kada bira pesme.

Velika podrška

- Ona mi je velika podrška. Prija mi ta saradnja s njom i uvažavam njeno mišljenje jer je dugo na estradi i ima njuh za hit", ističe Haris, koji otkriva i da sprema još jedna duet s Radom.

(Espreso.co.rs/Puls)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.