Prirodne, kad bi se zezali! Naše zvezde posle toliko operacija ni majka ne bi prepoznala! A nećete ni vi! (FOTO)
Foto: instagram/hvala_plasticaru

Ljubi ih majka

Prirodne, kad bi se zezali! Naše zvezde posle toliko operacija ni majka ne bi prepoznala! A nećete ni vi! (FOTO)

Jasno je da skoro sve dame sa estrade redovno posećuju estetskog hirurga, ubrizgavaju botokse, hijelurone i ostale hemikalije u sebe kako bi promenile sve što im nedostaje
Objavljeno: 19:18h

Pa ne može ovaj tekst da prođe bez malo "stare garde". Koliko god da je mogla ona je izdržala sa svojim prirodnim izgledom, tada nisu baš bili plastičari pri ruci kao sada. Dragana Mirković se probila u svet estrade definitivno samo svojim talentom..

Ne samo da dobar izgled donosi i više para i popularnosti, nekome, na primer Gogi Sekulić sada je doneo i dosta mlađeg dečka koji je drži kao malo vode na dlanu. Pa ko to ne bi poželeo?

Ana Kokić je zaista lepa žena...sada. I komplimenti pljušte sa svih strana, ali kada vratimo film malo ranije i setimo se njenog "osmeha", shvatimo da postoje stvari koje nasilno treba zaboraviti.

S obzirom da Zorica ima svoj salon, onda bi bilo bezveze da sebe prvo nije dovela do perfekcije, a uostalom pa čemu drugo pare iz rijalitija služe osim da se uloži u sebe i sledeći rijaliti.

Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske, definitivno je izgled povukla na...plastičara. Ne liči ni na oca ni na majku, ali možda to i nije toliko loše. Sada.

Eh Didi, Didi...Dijana Janković je upecala bogatog muža, a sa njim su došli skupoceni pokloni i skupocene operacije. Pa mora i on čovek da se hvali svojim "grlom".

Sofija Milošević, manekenka, koja je zavela pola Srbije kao mlada je nekima čak bila i lepša nego sada. Ona je u vezi sa fudbalerom Ademom Ljajićem, ali nema ko na nju šapu nije stavio.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.