Priča o Novopazarcu koji je Lepu Brenu spasio sigurne smrti: Čuo sam vrisak, bila je sva u krvi!
Foto: Print Screen Youtube

Bajro i slatki greh

Priča o Novopazarcu koji je Lepu Brenu spasio sigurne smrti: Čuo sam vrisak, bila je sva u krvi!

"Dok sam išao iz pravca Brusa ka Kopaoniku, bilo je negde oko 20 sati, duboki mrak a na putu sneg, led i debeli minus. Primetio sam sa leve strane svetla automobila u provaliji. Prepoznao sam Lepu Brenu, dok ostale članove Slatkog Greha nisam znao", priča Bajro
Objavljeno:
foto: Printscreen/ Instagram/ Lepa Brena

Kako kaže, Brena je bila sva u u krvi i izgrebana.

"Dao sam joj svoju jaknu, doneo peškir iz "ZIL", koji sam koristio za sopstvene potrebe. Iz svog vozila sam izvukao sajlu, koju sam odneo do automobila i tako ih izvukao do puta. Vukova koji su zavijali, bilo je na sve strane, a provalija duboka, zasigurno preko 30 metara. Iskreno i mene je bilo strah, no naš'o sam i snage i hrabrosti. Rekao sam sebi, Bajro, Brena je to", kaže Bajro.

On se priseća da je u u tom vozilu bio i "Petar Lazović, tada najčuveniji novinar Televizije Beograd."

"Tražio je moje ime i prezime. Ponudio i da me časti, iznosom od 300 nemačkih maraka. Odbio sam. Bitno mi je bilo samo da su oni živi i zdravi", priča Bajro.

Te noći, su ga pozvali u Jatove apartmane, da prisustvuje njihovom koncertu.

"Pristao sam. Na ulazu, obezbeđenje me prihvata i sprovodi do nekakvog VIP mesta. Oko mene sve neki direktori i budžovani, kravate i sakoi. Brena i Slatki Greh su mi prilazili svakih 5 minuta i zahvaljivali na mom podvigu, čak i javno saopštavali, preko mikrofona, svim prisutnim gostima", seća se Bajro.

U ponedjeljak, nakon završetka manifestacije, novinar Petar Lazović ga je pozvao da bude gost Studija Beograd, ali je i to odbio.

"Nisam imao kravatu i adekvatno odelo... Dugo godina, možda preko 7-8, nakon tog događaja, menadžeri Lepe Brene su zvali kod moje kuće i raspitivali se za moje zdravlje. Zahvalan sam na tome i danas", kaže Bajro koji danas ima 72 godine i kako tvrdi nikad nije bio kod lekara.

(Espreso.co.rs / Sandžak live)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.