10 holivudskih zvezda za koje garant ne znate da su odavde! Kako ti Srbi uvek kidaju! (FOTO)
Foto: AP

nikad ne biste rekli

10 holivudskih zvezda za koje garant ne znate da su odavde! Kako ti Srbi uvek kidaju! (FOTO)

I opet ih je Srbine sve nadmašio!
Objavljeno:

5. Džejson Mraz

Proslavljeni pevač poznat po velikim hitovima “I’m yours” i “I won’t give up” rođen je u Americi, ali i njegovi koreni, kao i Kučerovi, vuku poreklo iz Češke, na čijem jeziku njegovo prezime, nosi isto značenje kao i na našem.

foto: AP

6. Dejvid Boreanaz

Dejvid je svoju popularnost stekao u serijama "Bouns" i "Buffy The Vampire Slayer", a u ovom tekstu nalazi se zahvaljujući svojoj majci koja je Slovakinja.

foto: AP

7. Leonardo Dikaprio

Legendarni glumac za sebe tvrdi da je "polu-Rus", a takođe obožava predsednika Rusije Vladimira Putina, za koga kaže da je njegov idol.

foto: Reuters

8. Goran Višnjić

Goran je sigurno jedan od najuspešnijih holivudskih glumaca, ali verujemo da, zahvaljujući njegovom imenu, on na ovoj listi ne predstavlja nikakvo iznenađenje. Ipak, on ne potiče iz naše zemlje, već su mu i majka i otac iz Hrvatske.

foto: Fonet

9. Džek Vajt

Pevač i gitarista benda "The White Stripes" svoje poreklo, kao i mnogi sa ove liste, vuče iz Poljske, a iako je rođen u Čikagu i tamo boravi celog života, njegova majka insistira na tome da Džek za suprugu odabere Poljakinju.

foto: AP

10. Piter Bogdanović

I na kraju evo i jednog našeg! Čuveni režiser i glumac, Piter Bogdanović, čije je pravo ime Petar Bogdanović, rođen je 30. jula 1939. godine u Kingstonu, gde su se njegovi roditelji bežeći od nacista preselili neposredno pre nego što se on rodio.

Njegov otac je bio Srbin, a majka je poreklom iz austrijsko-jevrejske porodice, a o tome koliko Piteru znači njegovo srpko poreklo, govori i film koji je snimio o svojim precima iz Rume.

Piter je bio više puta nominovan za prestižnu nagradu Oskar, ali nije ni čudo - pa zna se odakle potiču najuspešniji ljudi!

foto: AP

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.