Nije dugo patila posle razvoda: Dara se celu noć grlila sa ovom grdosijom! Ali samo da vidite koga voda njen bivši... (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

nemaju pardona

Nije dugo patila posle razvoda: Dara se celu noć grlila sa ovom grdosijom! Ali samo da vidite koga voda njen bivši... (FOTO)

Pevačica Dara Bubamara, koja je ovih dana u žiži javnosti zbog razvoda od supruga Milana Kesića i priznanja da ga je napustila još pre godinu dana, očigledno je prebolela rastanak
Objavljeno: 12:02h

Ćazim, Kostadin, Bubamara, Maša... Pola estrade na ludom punoletsvu Šabanovog unuka! A Veljko će odlepiti... (FOTO)(VIDEO)

"Dara je, navodno, bila toliko vesela da ju je partner jedva pratio na podijumu, zbog čega ju je, kako bi je smirio, dugo držao u naručju. Dara je izgledala bolje nego ikada. Izgleda da joj sloboda prija. Svi smo znali da se razvela mnogo pre nego što su to mediji objavili i zbog toga je ona upravo za vaš list nedavno ispričala sve o tome", objašnjava izvor.

Saulici Adzici ... Luka srecan 18.????????????????????????

A photo posted by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Ipak, na kraju večeri Dara je sa slavlja otišla sama. Da li je to uradila da zataška trag kao stara lija koja dobro zna da su paparaci ispred ili je zaista kući otišla solo, ne znamo.

"Zar vam više nije dosadan moj ljubavni život?! Šaulića volim i poštujem, došla sam da proslavimo Lukino punolestvo i igrala sam sa mnogim prijateljima, tako da ne znam na koga mislite", rekla je Dara.

Ali čekajte da vidite koga tek njen bivši šeta...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.