Nije dugo patila posle razvoda: Dara se celu noć grlila sa ovom grdosijom! Ali samo da vidite koga voda njen bivši... (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

nemaju pardona

Nije dugo patila posle razvoda: Dara se celu noć grlila sa ovom grdosijom! Ali samo da vidite koga voda njen bivši... (FOTO)

Pevačica Dara Bubamara, koja je ovih dana u žiži javnosti zbog razvoda od supruga Milana Kesića i priznanja da ga je napustila još pre godinu dana, očigledno je prebolela rastanak
Objavljeno: 12:02h

Dara je, navodno, uhvaćena kako razmenjuje nežnosti s nepoznatim muškarcem, kojeg je čitavu noć grlila na proslavi punolestva Šabanovog unuka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dara se čitave noći nije odvajala od tog muškarca na punolestvu Luke Adžića, Šabanovog unuka.

Kako je tu bilo mnogo njenih kolega, svi su čitave noći gledali u nju i tog frajera, koji izgleda kao od brda odvaljen, pa se za svakim stolom moglo čuti polemisanje o tome da li je to novi Darin izabranik.

????????????????idemo Kristal / moj grad NS❤️????????????

A photo posted by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

"Njih dvoje su sve vreme razmenjivali nežnosti na podijumu i šaputali. Nisu se ljubili, tako da niko sa sigurnošću nije mogao da tvrdi da su u vezi", prepričava izvor koji je bio među gostima na proslavi, a u prilog njegovih tvrdnji govori i ova fotografija:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.