Jelena Kostov otkrila mračnu tajnu: Ni u trudnoći nisam mogla da ostavim svoj najveći porok!
Foto: preentscreen, Privatna arhiva

jos jedna beba

Jelena Kostov otkrila mračnu tajnu: Ni u trudnoći nisam mogla da ostavim svoj najveći porok!

Došla i ona na red.. Pa, neka je sa srećom!
Objavljeno: 09:11h

"Kad sam saznala da sam trudna promenila sam malo životne navike. Na prvom mestu sam počela da se hranim zdravije, ali i da jedem dosta i konkertno... Tu su razni vitamini, voće, čorbe, ali i meso, uglavnom nemasno - kaže Jelena za Espreso.co.rs

Iako je promenila navike, ipak joj je ostao i jedan "porok", koga ne može da se reši ni u poodmakloj trudnoći.

- Taj porok burek! Ranije nisam mogla da zaspim dok ne pojedem burek u četiri ujutru kad dođem sa nekog nastupa. Sada to ne radim, no, ipak nisam mogla da ga izbacim skroz. Mnogo ga volim. Sada burek jedem ujutru kad ustanem, za doručak - otkrila je Jelena za Espreso.co.rs svoj najveći "porok", koji će je izgleda večno pratiti.

foto: preentscreen, Privatna arhiva

A kako kaže, to joj ne smeta. Iako bi mnogi po njenoj vitkoj liniji rekli da ima tajni napitak ili da veoma pazi šta jede u blaženom stanju, "to uopšte nije tako"!

- Nisam dobila neke kilograme viška od kada sam zatrudnela, ali stvarno nemam neki tajni napitak, čak se i ne trudim se da ostanem mršava. Jednostavno je za sada tako. Videćemo da li ću i koliko ću da se ugojim do porođaja - nastavlja Jelenu priču za Espreso.co.rs

A njoj lično bi, što je malo neobično za trudnice, čak i bilo drago da se mali ubuci u trudnoći.

foto: preentscreen, Privatna arhiva

- Meni to baš bilo simpatično. Ceo život sam mršava, pa bi mi bilo zanimljivo da vidim kako ću izgledati kao buca, kad se malo zaokruglim. Sad mi kilogrami nisu važni, a imam i dobro opravdanje. Ipak sam trudna. Tome je sve podređeno. Kad dođe vreme za to, onda ću razmišljati kako ću da smršam - jasno je naznačila prioritete pevačica.

Srećno trudnice!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.