Kako posle ovoga da ne kaže da? Ženi se Viktor Troicki, a evo kako je zaprosio Aleksandru! (FOTO)
Foto: Instagram/aleksandradjordjevic

Šmekerčina!

Kako posle ovoga da ne kaže da? Ženi se Viktor Troicki, a evo kako je zaprosio Aleksandru! (FOTO)

Svadbeno veselje planirano je do kraja godine i najverovatnije će biti u Beogradu
Objavljeno:

– Nisam se ni sa kim konsultovao, prsten sam izabrao sam, kao što sam i osmislio čin veridbe – kaže teniser.

On je po dolasku u srpsku prestonicu proslavio novi korak u svom životu sa najbližim prijateljima, dok je Aleksandra istim povodom okupila najbolje drugarice.

Tridesetogodišnji sportista, koji je često bio tema pisanja medija zbog svoje nestalne prirode i čestih emotivnih krahova, očigledno se smirio pored Đorđevićeve.

Od trenutka kada su započeli vezu, njih dvoje se ne razdvajaju, a Aleksandra prati Viktora na sve turnire jer joj manekenski poziv dozvoljava da prihvata i odbija angažmane kako joj odgovara.

Podsećanja radi, mnogi su smatrali da će se Viktor smiriti pored manekenke Sunčice Travice, sa kojom je u nekoliko navrata raskidao i mirio se, ali je Troicki početkom prošle godine stavio tačku na njihov odnos.

Samo nekoliko meseci kasnije upoznao je Aleksandru, koja će mu za nekoliko meseci postati supruga. Iako je ona četiri godine starije od njega, očigledno je da godine nisu predstavljale prepreku da njih dvoje planiraju budućnost.

Na svadbenom veselju se očekuje veliki broj sportista, dok ceremoniju sa nestrpljenjem očekuju roditelji mladenaca, koje su Viktor i Aleksandra iznenadili veridbom u intimnoj atmosferi.

(Espreso.co.rs/Hello)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.