Mislili su da glumi, a on se udavio: Zvezda latino sapunica se utopila tokom snimanja! (FOTO)
Foto: preentscreen, facebook

večna tuga

Mislili su da glumi, a on se udavio: Zvezda latino sapunica se utopila tokom snimanja! (FOTO)

Pamtimo ga iz brazilskih, nekada nama, omiljenih serija..
Objavljeno:

On je otišao da se okupa u reci sa koleginicom Kamilom Pitangom nakon što su ceo dan snimali, a glumica kaže da su ga odvukle jake rečne struje.

Kamila je vrištala i dozivala pomoć, ali lokalno stanovništvo nije odmah reagovalo jer su mislili da je zapravo u pitanju gluma, i da njih dvoje snimaju scenu za sapunicu.

Četiri sata kasnije, spasioci su izvukli glumčevo telo od vode, oko 300 metara udaljenosti od mesta gde se utopio.

foto: preentscreen, facebook

U ovoj latino seriji, Montagner igra farmera koji se bori protiv lokalnih razbojnika. U jednoj epizodi nekoliko puta je upucan, nakon čega se navodno utopio u istoj reci u kojoj je i glumac izgubio život. U seriji, njegov lik se vratio u život posle nekoliko nedelja.

- Mislili su da su izabrali bezbedno mesto za plivanje, ali zapravo je to bilo jedno od najopasnijih područja, koje lokalno stanovništvo obično izbegava - rekli su iz policije.

Mediji pišu da se u gradu Kanindu, gde se nesreća desila, svake godine od 2005. utopi u proseku jedna osoba.

Montagner je rođen u Sao Paulu i radio je u cirkusu pre nego što je 2008. postao televizijski glumac. Njegov poslednji film "Un Namorado Para Minha Mulher" (Dečko za moju suprugu), objavljen je pre dve nedelje.

Iza sebe je ostavio suprugu Lusijanu Limu, sa kojom je tokom 14 godina braka dobio troje dece. Vesti o tragediji rastužile su njegove fanove, kolege i ostatak javnosti.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.