Marko Bulat testiran na drogu! Pozitivan je na ovu supstancu i tvrdi: Dobili su 30.000e da mi nameste!
Foto: Zorana Jevtić

Stavio tačku

Marko Bulat testiran na drogu! Pozitivan je na ovu supstancu i tvrdi: Dobili su 30.000e da mi nameste!

Afera oko narkotika, vezana za Marka Bulata i njegovu suprugu Mariju, i dalje je u žiži javnosti, a pevač je otkrio nove detalje
Objavljeno: 09:20h

Bulat još jednom odlučno demantuje bilo kakvu vezu sa narkoticima, i u čudu se pita kako je, uopšte, cela priča pokrenuta:

- Mislim da je ovo nešto od ranije, i da je nekom plaćeno 30.000 evra da se pusti priča ne bi li se, valjda, nas dvoje rastali... Otići ću, po svemu sudeći, i na sudsku medicinu, dati pramen kose, da se utvrdi da li je ikada u mom organizmu bilo narkotika. Onda će da su ti koji sada pričaju da su sa mnom davno šmrkali, još i lažovi, pored toga što već znamo da jesu.

foto: preentscreen, facebook

Marko u dahu nastavlja:

- Teško je boriti se, ne traje to dan-dva. Porodici ubijene Jelene Marjanović 70 dana nisu dali mira, a šta tek ja živ da očekujem...

Bulat takođe tvrdi:

- Moja žena nije hapšena, niti privođena. Upravo sam je ispratio na odmor na Rodos, da se malo skloni i odmori. Da je imala krivičnu prijavu, logično, ne bi mogla da napusti zemlju. Ta priča da je kokain pronađen u sandučetu... Kokain može da ubaci u sanduče bilo ko.

Kivan je pevač i na medije:

- Pišu da ja pevam, dok ona "peva" u policiji, a ona, zapravo, za to vreme ili sedi u toj istoj kafani, ili je kod kuće. Jedan portal nešto napiše, a ostali samo prenesu, tako im je najlakše da se "operu".

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.