Naša glumica rodila ćerkicu u 6. deceniji, a nema muža: Ovo su najveća muka i sreća samohrane majke! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Svaka čast

Naša glumica rodila ćerkicu u 6. deceniji, a nema muža: Ovo su najveća muka i sreća samohrane majke! (FOTO)

Nažalost, danas je broj samohranih majki sve veći, a naša glumica je otvoreno podelila svoju životnu priču i otkrila da joj vetar u leđa daje upravo njena ćerkica Darija...
Objavljeno:

Kako kaže, u početku je bila spremna na muku, osećala je strah, međutim, kad je osetila tu ljubav - opustila se. A kad je ćerkica napravila prve korake - tek je onda preplavila radost.

- Pravo da vam kažem, bila sam, naravno, u početku malo uplašena, kako ću, šta ću, ali brzo sam se opustila, jer bila mi je takva radost da budem s njom, pa nisam htela samo da brinem. A i sve ide tako brzo, stalno se nešto menja. Taman se navikneš na jednu njenu promenu, kad eto ti nešto novo nauči. I tako stalno. Evo, juče je napravila prva dva koraka samostalno, i verujem da će brzo prohodati. Ma, znam da se sve majke tako osećaju, ali ta radost kada sam s njom, to se stvarno ne može opisati. I svi problemi oko mene su mnogo manji, nisam ih ni primećivala dok sam bila samo s njom. E, kad sam izašla u stvarnost, pa kada su me sačekale neke odluke, knedla mi se vratila u grlo - priča nam Ljilja.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs/Pulsonline)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.