Oglasio se i Marko Bulat o hapšenju žene: Da sam znao, drogirao bih se i ranije...
Foto: Damir Dervišagić

sve izneo crno na belo

Oglasio se i Marko Bulat o hapšenju žene: Da sam znao, drogirao bih se i ranije...

Naslovne strane u poslednjih nekoliko dana krasi pevač Marko Bulat i hapšenje njegove žene Marije zbog posedovanja kokaina
Objavljeno:

"Da sam znao da ću imati ovoliko pažnje u medijima, drogirao bih se i ranije da promovišem neku pesmu, album, nastup", cinično je rekao Marko u emisiji "Exkluziv".

Šalio se, jer kako kaže ne dozvoljava da ga bilo šta izbaci iz takta ili kako bi on rekao:

"Život bez problema, kao sarma bez mesa. Nije bitno koliko jako udaraš, već koliko udaraca možeš da primiš", rekao je pevač i dodao da je uvek bio sportista i da se uvek sportom borio protiv droge, pa ova priča na kraju može da da i povoljne rezultate.

foto: Damir Dervišagić

Dodao je i kako ova situacija nije nimalo poljuljala njegov i Marijin odnos i brak jer oni vrlo dobro znaju, kao i njihovi prijatelji šta je tu istina, a šta laž.

"Pričao sam sa majkom juče i rekao sam joj, izvini što iz novina saznaješ da se drogiram, eto nisam imao hrabrosti da ti kažem. Preskočio sam cigarete, alkohol i sad ispade da sam u poznim godinama počeo da se drogiram", rekao je i dodao da nije ni bilo privođenja njegove supruge:

"Mediji treba lepo da saznaju ko je sve priveden i šta je sve tačno pronađeno i kod koga."

Marko je za kraj rekao i kako sve ovo ispada licemerno jer on koji stoji iza nekih normalnih stvari, fakulteta, obrazovanja, navodno ima veze sa nečim kao što je droga.

Takođe je naglasio i da je spreman ovog trenutka da radi test na narkotike.

Bulatova žena uhapšena sa dilerima u akciji Cunami: U policiji otkrila za koga je kokain!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.