Lepi Munze lepo gori, Hram brata Save i Anastasijin stilista: Čime bi se danas bavili junaci iz Vidimo se u čitulji? (FOTO)
Foto: printskrin/youtube/Kocayine

Šbbkbb

Lepi Munze lepo gori, Hram brata Save i Anastasijin stilista: Čime bi se danas bavili junaci iz Vidimo se u čitulji? (FOTO)

Nema ko nije čuo za kultni dokumentarac; od 19 aktera preživelo je samo 9, a njihovi poslovi su više-manje legalni u 21. veku
Objavljeno:

Domaća radinost

Kada je čovek pod imenom Dejan Milosavljević postao poznat preko noći jer je američkom potpredsedniku uvalio opanke za 70 evra, mislite da se zvezdarski klan ne bi odmah setio da krene u biznis?

Već sledećeg jutra verovatno biste mogli da nađete opanke sa armiranim vrhom i sečivom za 70 evra kako se prodaju kod Đerma. Čak bi ih i vojska nosila, našli bi oni ufur Zorana Đorđevića. Ne brinemo se.

foto: Shutterstock

Turizam

Turisti su postali najveća nada Srbije, vole da obilaze muzeje, Hram Svetog Save, a nema spora da bi to i ekipa sa Voždovca iskoristila. Ne bi nas iznenadilo da mu čak i promene ime u Hram brata Save.

Prodaja karata za posetu Narodnom muzeju, ali i tabla na kojoj je napisano Hram brata Save ispred voždovačke crkve u Vojvode Stepe. Svaki dinar je bitan, bez predrasuda.

foto: Nemanja Pančić

Državna ekonomija

Svakako cena zlata dosta utiče na ekonomski pad ili rast jedne zemlje. E, pa cena zlata bi naglo pala u Srbiji jer nema ko ne bi bio okićen od glave do pete. Kinezi bi ga čak prodavali po blokovima, a svet bi ostao u šoku. Kakav Dubai, kakve gluposti.

Modna industrija

Već se zna da je Knele bio taj koji je osmislio ceo stil oblačenja devedesetih godina. Od njega su nastali dizelaši, trenerke i er maks patike. Da je živ Knele bi možda otkrio svoje afinitete prema modi i postao recimo najpre stilista Marije Šerifović, a kasnije i za sve ostale zvezde, poput Rade Manojlović, a što da ne Cece, JK, Anastasije i ekipe. Samo zamislite njega kako ponosno korača u uskim pantalonicima?

foto: Fonet, Printscreen
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.