Lepi Munze lepo gori, Hram brata Save i Anastasijin stilista: Čime bi se danas bavili junaci iz Vidimo se u čitulji? (FOTO)
Foto: printskrin/youtube/Kocayine

Šbbkbb

Lepi Munze lepo gori, Hram brata Save i Anastasijin stilista: Čime bi se danas bavili junaci iz Vidimo se u čitulji? (FOTO)

Nema ko nije čuo za kultni dokumentarac; od 19 aktera preživelo je samo 9, a njihovi poslovi su više-manje legalni u 21. veku
Objavljeno:

Čudni su putevi sudbine, pa je tako jedan od opasnih momaka sa beogradskih ulica postao broj 1 starletan u Srbiji. Kristijan Golubović je imao masovne treninge i hiljade sklekova, ali jedino što je radio u 21. veku jeste da je pao sa drogom ispred crkve i bio zvezda rijalitija "Farma". Kakav kriminalni uspeh!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printskrin/Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

U skladu sa tim, razmišljali smo čime bi sve mogao da se bavi zvezdarski i voždovački klan. Sada. U ovom trenutku. Pod ovim okolnostima. Neki bi zaista postali legalni, ali stari vuk dlaku ne menja, pa bi tu bilo svega i svačega.

Ulaganje u nauku

Prva stvar koju bi preduzeli jeste ulaganje u nauku. Ne, nije onako kako ste mislili, svakako ne bi slali mlade naučnike na takmičenja u inostranstvo, oni ulagali u razvoj kloniranja. Prva osoba koju bi ekipa uspešno klonirala bio bi ko drugi do Minimaks. Ali i bi i vratiili Palmu iz devedestih, jer je*eš TV 1000 sa njihovim, nazovi pornićima. Samo old school, da ne kažemo "stare kajle".

foto: Print Screen Youtube

Import-export

Ako oni ne bi našli način da masu migranata ne izvezu iz naše zemlje, ne bi niko. Da se ne lažemo. Švercovanje migranata ne samo da bi bio unosan biznis, nego ko bi drugi prokrijumčario sve i svašta osim njih i eventualno Pabla Eskobara. Jadni Mađari, nikakva ograda im tu pomogla ne bi...

foto: Reuters / Ognen Teofilovski
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.