Jedini način da se pomire Popović i Mitrović: Odlučeno ko su svi članovi žirija Pinkovih i Zvezda Granda! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

žiri ZG i PZ

Jedini način da se pomire Popović i Mitrović: Odlučeno ko su svi članovi žirija Pinkovih i Zvezda Granda! (FOTO)

Ponekad svađe na estradi mogu da budu zabavne, ali onda baš počnu da smaraju, a i utiču na našu razonodu
Objavljeno:

Željko Joksimović

foto: Damir dervišagić

Gledali smo ga u žiriju Iks Faktora i bio je vrlo strog, bez dlake na jeziku i apsolutno imun na suze. E to nam treba, a da ne pričamo o njegovim kvalitetima kao muzičara. Čovek je stvoren da "uništava", ali i stvara kvalitetne prevače. Ko se sa njegovom kritikom ne izbori, taj baš i nije za estradu.

Dara Bubamara

foto: preentscreen, Privatna arhiva

Ona možda neće reći nešto ekstremno kvalitetno za karijeru takmičara, ali će sigurno odvaliti toliko bisera da će nama kraj flet ekrana biti ekstremno zabavno. A realno, nikad se ne zna kad će da padne i neka seksi fotka, jer krenulo joj u životu...

Maja Nikolić

foto: Printscreen/Instagram/majanikolic_singer

Pa, ako može Dara, Rada, Radojka, što ne bi mogla Maja Nikolić. Ta bi se sa svima posvađala, i sa žirijem i sa takmičarima i sa voditeljima i sa publikom i na samom kraju sama sa sobom. Ko bi bio luđi od nje, osim gospođe koja vidi vanzemaljce u troli. Ko? A i iskreno volimo da je stavljamo u sve moguće liste jer uvek nekako zabavno.

Vesna Zmijanac

foto: Dragan Kadić

S obzirom da smo imali JK i Cecu u ovim emisijama, možemo komotno da imamo Zoricu i Vesnu jer ako niste znali ove dve dame ne pričaju godinama (neko je nekome skidao frajere...duga priča). Vesna je žena sa uspešnom karijerom, a svakako sa dovoljno iskustva i drskosti da kaže sve što joj padne na pemt. To se ceni!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.