Jedini način da se pomire Popović i Mitrović: Odlučeno ko su svi članovi žirija Pinkovih i Zvezda Granda! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

žiri ZG i PZ

Jedini način da se pomire Popović i Mitrović: Odlučeno ko su svi članovi žirija Pinkovih i Zvezda Granda! (FOTO)

Ponekad svađe na estradi mogu da budu zabavne, ali onda baš počnu da smaraju, a i utiču na našu razonodu
Objavljeno:

Evo nekoliko ideja za novu ekipu žirija i jednih i drugih, ima ih dovoljno za sve, samo se lepo organizujte i šou može da počne.

Seka Aleksić

foto: Printscreen/Instagram

Jeste, znamo da joj je stomak do zuba i da bi ona stolica koja se podiže verovatno ostala na dnu do porođaja, ali zamislite situaciju da se njoj neko zameri. Ne samo zbog gabarita, već znate kako idu priče o čmičku na oku, ogovarali ste trudnicu, uzeli nešto što je trudnica poželela, a neke je trudnica i pogledala, pa im se pojavio čmičak. Pa se vi zezajte sa Sekom u žiriju, a, a, a?

Severina

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ona je sada praktično "naša". A uz Kebinu pomoć lako ćemo da je obrlatimo za neku od emisija. Može da nauči svašta mlade takmičarke. Kako se veriti sto puta, kako uzdrmati region snimkom sa jahte, kako se na kraju udati za klinca i nastupati pred praznom Gučom. Ok, šala mala, ali realno uz Boru Čorbu baš bi bio kompletan taj žiri.

Nataša Bekvalac

foto: Printscreen/Instagram/bekvalceva

Zašto nju nikad niko nigde nije zvao? Pa jel to ok? Žena puni tabloide, ruku na srce za one koji slušaju tu vrstu muzike izbacuje sve same hitove i u čemu je problem? Uvek nasmejana, lepa, svakako bi bila lep prizor...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.